Gossip

Γουάντα Νάρα: «Έπαιρνα αναλγητικά μετά την πρώτη βραδιά με τον Ικάρντι»

Πικάντικες λεπτομέρειες για το πώς έγινε ζευγάρι με τον Μάουρο Ικάρντι αλλά και για την ερωτική τους ζωή έδωσε η Γουάντα Νάρα.

Η Γουάντα Νάρα ήταν άκρως αποκαλυπτική για τη σχέση της με τον Μάουρο Ικάρντι μιλώντας στην εκπομπή της αδερφής της, Ζαΐρα, στην τηλεόραση της Αργεντινής. Η σύντροφος και ατζέντης του φορ της Γαλατάσαραϊ έδωσε πικάντικες λεπτομέρειες τόσο για το πώς άρχισε η σχέση τους, όταν η ίδια ακόμη έμενε μαζί με τον... άλλοτε συμπαίκτη και φίλου του επιθετικού, Μάξι Λόπες, αλλά και για την ερωτική τους ζωή.

«Ο Μάουρο κι εγώ ήμασταν φίλοι. Δεν νομίζω ότι το είπα ποτέ. Είχα μαλώσει με τον Μάξι Λόπεζ, χωρίσαμε, μέναμε στο ίδιο σπίτι, αλλά κοιμόμασταν σε διαφορετικά δωμάτια. Η πρώτη νύχτα μαζί του ήταν στο διαμέρισμα του. Από αυτό το στρώμα πρέπει να είχαν περάσει 200 γυναίκες, αλλά μετά από εμένα καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Θυμάμαι τον πόνο που ένιωσα την επόμενη μέρα, γιατί δεν είχα συνηθίσει να δίνω ό,τι μπορώ. Έπαιρνα ιβουπροφαίνη κάθε τέσσερις ώρες Νομίζω ότι αν δεν είχε λειτουργήσει εκείνη η νύχτα, δεν θα είχαν συμβεί όλα όσα συνέβησαν μεταξύ μας», ανέφερε η Γουάντα Νάρα.

Παράλληλα, μίλησε για το πώς «έδεσε» τον Ικάρντι κοντά της. «Είχε τέσσερα κινητά με τηλέφωνα γυναικών. Τα χώριζε ανά ηπείρους. Ήταν τρελό. Πέταξα τα κινητά σε νερό και δεν τα βρήκε ποτέ. Επίσης, πήγα σε ένα μαγαζί της Disney και του αγόρασα έναν τεράστιο αρκούδο, τον οποίο γέμισα με το άρωμά μου», είπε η Γουάντα Νάρα, που απέκτησε δύο παιδιά με τον Ικάρντι, πέρα από τα τρία που είχε από τον Μάξι Λόπες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x