Games

«Προσποιούμαι όταν είμαι με τη γυναίκα μου επειδή σκέφτομαι συνέχεια το Football Manager»

Μία απίθανη... ομολογία έκανε ένα παίκτης του Football Manager, που ζήτησε βοήθεια επειδή ο εθισμός του με το παιχνίδι προκαλεί πρόβλημα στην ερωτική του ζωή...

Είναι γνωστό ότι τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό εθισμό, ωστόσο στην περίπτωση ενός παίκτη του Football Manager, το πράγμα μάλλον έχει ξεφύγει...

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω οπαδός του δημοφιλούς παιχνιδιού, αναζήτησε βοήθεια στο Reddit λέγοντας πως η... τρέλα του για το FM έχει προκαλέσει προβλήματα στην ερωτική του ζωή!

Όπως είπε, «προσποιούμαι στις προσωπικές στιγμές με τη σύζυγό μου γιατί το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να παίζω Football Manager και να βελτιώνω την ομάδα μου.

Προσποιούμαι ότι ενδίδω σωματικά και συναισθηματικά, παίρνω τις εκφράσεις και κάνω τους ήχους προκειμένου να την πείσω ότι είμαι αφοσιωμένος στη στιγμή. Ξέρω πως είναι άδικο γι’ αυτήν και μπορεί να βλάψει τη σχέση μας, αλλά η επιθυμία για FM είναι υπερβολικά δυνατή.

Κάνω αυτή τη δημοσίευση για να ζητήσω συμβουλές και υποστήριξη από άλλους που μπορεί να έχουν περάσει κάτι τέτοιο. Αγαπώ τη σύζυγό μου και δεν θέλω να τη χάσω, αλλά δεν μπορώ να ξεπεράσω την επιθυμία να παίξω».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x