Gossip

H Μαρία Κορινθίου στο κρεβάτι!

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, τόλμησαν να κάνουν μία γυμνή φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Down Town της Κύπρου.

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, τόλμησαν να κάνουν μία γυμνή φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Down Town της Κύπρου.

Οι δύο ηθοποιοί πόζαραν γυμνοί στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, την 1η Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, ανέβασαν τα στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση τους στα social media, με την λεζάντα, «Naked for Charity»

inner

Δείτε στιγμιότυπα από παλαιότερες φωτογραφίσεις τους:

inner

inner

inner

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x