Gossip

Influencer αποκαλύπτει την... τεχνική με την οποία φλερτάρουν οι διάσημοι ποδοσφαιριστές στα social

Ισπανίδα influencer αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο οι διάσημοι ποδοσφαιριστές συνηθίζουν να φλερτάρουν εκείνη και τις... συναδέλφους της.

Συχνά πυκνά ακούμε για... πικάντικες ιστορίες που αφορούν αθλητές υψηλού επιπέδου και μοντέλα ή άλλου προσανατολισμού σταρ.

Σύμφωνα λοιπόν με Ισπανίδα influencer, ο τρόπος που χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές, στην προκειμένη περίπτωση, για να φλερτάρουν, είναι συγκεκριμένος.

Η Raquel Reitx, που έχει πάνω από μισό εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές φαίνονται να έχουν αναπτύξει μια... τεχνική προκειμένου να έρθουν σε επαφή με εκείνη ή με άλλα μοντέλα!

«Υποθέτω πως έχουν συμφωνήσει όλοι μαζί για το πώς θα το κάνουν» είπε σε podcast, εξηγώντας ότι «όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα. Στέλνουν το emοji με τη φωτιά αλλά δεν αντιδρούν στο story που έχεις ανεβάσει. Εάν δεν απαντήσεις, το σβήνουν. Μια ζωή το ίδιο».

Η Reitx τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιούν την απλή αυτή μέθοδο καθώς λόγω του στάτους τους, πιθανότατα δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ για να πάρουν μια απάντηση...

Άλλωστε εάν αυτή η τεχνική δεν πετύχει, υπάρχει μικρός κίνδυνος να εκτεθούν, με τη... φωτιά που στέλνουν να δύναται να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους, σε αντίθεση με τα γραπτά μηνύματα.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x