Gossip

Πρώην δασκάλα τάζει γυμνές φωτογραφίες σε ακολούθους της για να κάνουν δωρεές για τη θαλάσσια ζωή

Μία 36χρονη που εργαζόταν ως δασκάλα αλλά πλέον βιοπορίζεται χάρη στο OnlyFans βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να ενισχύσει οργάνωση για την προστασία της θαλάσσιας ζωής.

Η Courtney Tillia ήταν ανέκαθεν λάτρης της θαλάσσιας ζωής. Όταν ήταν παιδί, είχε υιοθετήσει έναν μανάτο στη Φλόριντα, ενώ πλέον, στα 36 της, κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει το Κέντρο Φροντίδας Θαλάσσιων Θηλαστικών.

Και για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο το έργο της οργάνωσης, βρήκε έναν αρκετά αποτελεσματικό τρόπο.

Βλέπετε, η Tillia άφησε τα τελευταία χρόνια τη δουλειά της ως δασκάλα και άρχισε να ασχολείται με το OnlyFans, το οποίο της αποφέρει ποσά που φτάνουν μέχρι και τα 100.000$ σε μηνιαία βάση!

Προκειμένου λοιπόν να ευαισθητοποίησε όσο περισσότερο κόσμο μπορεί για τη θαλάσσια ζωή, άρχισε να επιβραβεύει τους ακολούθους της που κάνουν δωρεές με αποκλειστικό... πικάντικο περιεχόμενο.

«Όσα περισσότερα χρήματα μαζέψουμε, τόσα περισσότερα ζώα μπορούμε να βοηθήσουμε. Αυτός είναι ο τρόπος μου να κάνω τη διαφορά για να σώσουμε τη ζωή τους. Στέλνω γυμνές φωτογραφίες σε όποιον κάνει μια δωρεά προκειμένου να βοηθήσω την βασανισμένη θαλάσσια ζωή στην Καλιφόρνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Tillia έχει τραβήξει ξανά τα βλέμματα στο παρελθόν, ισχυριζόμενη πως «ο Θεός με έστειλε για να κάνω πορνό».











Γυμνές φωτογραφίες σε όσους κάνουν δωρεές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x