Life

Η υγεία μιας 24χρονης κινδυνεύει επειδή το στήθος της δεν σταματά να αναπτύσσεται

Μία 24χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας επειδή το στήθος της δεν σταματά να μεγαλώνει και προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Μπορεί οι επεμβάσεις για την αύξηση της μάζας του στήθους να είναι συνήθεις, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις γυναικών που περνούν την πόρτα του χειρουργείου για να κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Τέτοια είναι η περίπτωση της Αράμπα Μπάνσον, η οποία προσπαθεί να συγκεντρώσει τις 15.000 λίρες που χρειάζεται για να κάνει την επέμβαση και να γλιτώσει από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που κινδυνεύει να αντιμετωπίσει λόγω του ότι το στήθος της... δεν σταματά να μεγαλώνει!

Η 24χρονη ισχυρίζεται πως «μέχρι τα 19 μου δεν χρειαζόταν καν να φοράω σουτιέν. Μετά ξαφνικά το στήθος μου άρχισε να αναπτύσσεται ασταμάτητα! Πλέον έχω πρόβλημα μέχρι και στην αναπνοή επειδή το στήθος μου ακουμπά στο σώμα μου.

Έχω έντονους πόνους στη μέση και όσες φορές πήγα σε γιατρό, μου είπαν πως πρώτα πρέπει να χάσω βάρος. Δεν καταλάβαιναν όταν τους έλεγα πως το βάρος μου αυξάνεται μαζί με το στήθος μου».




Η Αγγλία είχε αναγκαστεί να χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι μετά από τραυματισμό στο γυμναστήριο -κι εκεί λόγω του μεγέθους του στήθους της- ενώ ανησυχεί πως αν δεν καταφέρει να χειρουργηθεί, θα έχει κινητικά προβλήματα στο μέλλον.

«Ο τελευταίος γιατρός μου είχα δει με είχε ρωτήσει αν είμαι σίγουρη που θέλω να μικρύνω το στήθος μου. Με δουλεύετε; Εννοείται πως θέλω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κινδυνεύει η υγεία της επειδή το στήθος της μεγαλώνει

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x