Κινηματογράφος

Έτσι είναι 20 χρόνια μετά η ηθοποιός που ενσάρκωσε τη Μία στο Love Actually

Δείτε πώς είναι σήμερα η Χάικε Μάκατς, που το 2003 ενσάρκωσε την –όχι και τόσο συμπαθητική στο κοινό- Μία στην αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία Love Actually.

Τα Χριστούγεννα του 2023 έφτασαν και τι καλύτερο από το να περάσει κανείς τον όποιο ελεύθερο χρόνο του χαζεύοντας αγαπημένες εορταστικές ταινίες.

Από Home Alone μέχρι... Die Hard για τους πιο σκληροπυρηνικούς και από Christmas with the Cranks έως Polar Express, οι επιλογές είναι μπόλικες και για όλα τα γούστα.

Κάπου ανάμεσα σε αυτές, θα πέσει το βλέμμα και στο Love Actually, με τις δέκα διαφορετικές ιστορίες που περιπλέκονται μεταξύ τους με μοναδικό τρόπο να χαρίζουν στην ταινία του Ρίτσαρντ Κέρτις μία θέση στις λίστες με τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες ever.



Νοέμβριο του 2003 έκανε πρεμιέρα η ταινία, με το λαμπερό καστ να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Χιου Γκραντ, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φερθ, Άλαν Ρίκμαν, Κίρα Νάιτλι, Έμα Τόμσον, Μπιλ Νάι και Ρόουαν Άτκινσον.

Κάπου εκεί βρίσκει κανείς και το όνομα της Χάικε Μάκατς. Η Γερμανίδα ενσάρκωσε έναν χαρακτήρια όχι και τόσο συμπαθητικό στο κοινό, καθώς υποδύθηκε τη σαγηνευτική Μία, που εργαζόταν στο γραφιστικό γραφείο του Χάρι (Ρίκμαν) και τον δελέασε να απατήσει τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Κάρεν (Τόμσον).

Ποτέ κανείς δεν κατάλαβε εάν ο χαρακτήρας του ανθρώπου που έγραψε ιστορία ως Σέβερους Σνέιπ στα Χάρι Πότερ όντως απάτησε τη γυναίκα του, καθώς κάτι τέτοιο δεν αποσαφηνίστηκε στην ταινία, οι δημιουργοί της οποίας πάντως επιβεβαίωσαν ότι όντως συνέβη...



Αυτό που ξέραμε με βεβαιότητα είναι ότι η Κάρεν κατάλαβε πως κάτι πήγαινε στραβά όταν βρήκε στο παλτό του άντρα της ένα κόσμημα, το οποίο όμως δεν ήταν δικό της δώρο αλλά της Μία – την οποία είδαμε αργότερα να το φορά περιχαρής.

Η ελκυστική νεαρή με το χαρακτηριστικό μαύρο καρέ αποτέλεσε πιθανότατα τον μοναδικό χαρακτήρα που προκαλούσε κάποιον εκνευρισμό στο κοινό, για την επιμονή της να συνάψει σχέση με τον οικογενειάρχη Χάρι – ο οποίος φυσικά φέρει τις δικές του, τεράστιες ευθύνες, για το γεγονός ότι ενέδωσε στο φλερτ της.



Δύο δεκαετίες αργότερα, η Γερμανίδα ηθοποιός δείχνει αρκετά διαφορετική, με την κυριότερη διαφορά από τότε να είναι ασφαλώς πως δεν έχει την προαναφερθείσα κόμμωση με την οποία τη μάθαμε στο Love Actually.

Η Μάκατς διανύει πλέον το 53ο έτος της ηλικίας της και έχει ασχοληθεί τόσο με το μόντελινγκ, όσο και τη μουσική εκτός της ηθοποιίας, ενώ έχει πλέον τρεις κόρες και διαμένει στο Βερολίνο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x