TV

Squid Game: Ο δημιουργός του απαντά για τη δεύτερη σεζόν!

Δέκα χρόνια πήρε η ολοκλήρωση του πρότζεκτ ''Squid Game'' ανέφερε ο δημιουργός της σειράς, και αποκάλυψε τα πλάνα του για τη δεύτερη σεζόν.

Εκατομμύρια έχουν παρακολουθήσει τη νοτιοκορεάτικη σειρά ‘’Squid Game’’ φέρνοντας το αρκετά ψηλά σε θεάσεις στην ιστορία της μεγάλης streaming πλατφόρμας.

Ωστόσο αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι τι θα συμβεί από δω και πέρα. Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Ο Τεντ Σάραντο, co-CEO του Netflix, παραδέχθηκε την τεράστια επιτυχία της σειράς αναφέροντας... «Σίγουρα θα είναι η πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά στον κόσμο από την πλατφόρμα μας, και σίγουρα είναι αρκετά μεγάλη η πιθανότητα να γίνει και η μεγαλύτερη σειρά μας γενικότερα».

Σε αυτές τις δηλώσεις δεν ανέφερε τίποτα για το εάν θα δοθεί και δεύτερη σεζόν από τη σειρά αυτή, κάτι στο οποίο τοποθετήθηκε ο δημιουργός της. Ο Χουάνγκ Ντονγκ-Χιουκ μίλησε για αυτό...

«Αυτή την στιγμή δεν έχω αναπτύξει καλά τα σχέδια για τη δεύτερη σεζόν. Είναι κάτι αρκετά κουραστικό, μόνο και να το σκέφτομαι», ανέφερε ο δημιουργός της σειράς έχοντας νωρίτερα αποκαλύψει πως για να ολοκληρώσει το πρότζεκτ της σειράς του πήρε δέκα χρόνια!

Συνεχίζοντας την αναφορά του σε αυτό το ενδεχόμενο απάντησε εάν θα μπορούσε να έχει βοήθεια από άλλους για να δημιουργήσει τη δεύτερη σεζόν. «Σίγουρα, αν αναλάβω δεύτερη σεζόν, τότε δεν πρόκειται να το κάνω μόνος μου. Σκέφτομαι ότι θα χρειαστώ ένα δωμάτιο γεμάτο από σεναριογράφους, και αρκετούς έμπειρους σκηνοθέτες», τόνισε στο Variety

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x