Παράξενα

«Φάε το γ@@@νο»: Πήγαν ανυποψίαστο 82χρονο σε εστιατόριο όπου οι σερβιτόροι είναι σκόπιμα αγενείς

Ξινό βγήκε σε έναν 82χρονο Άγγλο το γεύμα στο Karen's Diner, ένα εστιατόριο στο οποίο οι σερβιτόροι είναι σκόπιμα αγενείς με τους πελάτες - κάτι που τα εγγόνια του, απέκρυψαν!

Όταν ακούς το όνομα Karen's Diner, το μυαλό σου δεν πηγαίνει, πιθανότατα σε κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Ωστόσο, το εστιατόριο που βρίσκεται στο Σέφιλντ, έχει μία πολύ συγκεκριμένη διαφορά από τα άλλα: Το προσωπικό είναι σκόπιμα αγενές προς τους πελάτες, ενώ αν σε λένε... Κάρεν, παίρνεις τσάμπα ποτά!

«Το προσωπικό μας είναι αγενές, οι τρόποι μας ανύπαρκτοι και αποτελούμε το κατάλληλο μέρος για τις Κάρεν να βγάλουν τον θυμό τους. Εμπρός, ζητήστε τον υπεύθυνο, σας προκαλούμε» αναφέρει το... βιογραφικό του μαγαζιού, που αναφέρεται στο γνωστό στερεότυπο για τις -υπερβολικά- απαιτητικές πελάτισσες που αποκαλούνται Κάρεν.

Οι παραπάνω λεπτομέρειες όμως δεν γνωστοποιήθηκαν σε έναν 82χρονο, ο οποίος επισκέφτηκε το Karen's Diner με τα εγγόνια του.

Σε βίντεο που ανέβασε η εγγονή του, Έλι Κόουλμαν, διακρίνονται οι σαστισμένες αντιδράσεις του συμπαθούς παππού όταν οι σερβιτόροι του έλεγαν ατάκες όπως «φάε το γ@@@νο», ενώ του φόρεσαν και ένα χάρτινο καπέλο που έγραφε «γέρος μπ@@@ος».

Ασφαλώς, στο τέλος του αποκαλύφθηκε η αλήθεια, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως δεν... απόλαυσε την εμπειρία, αν και τα εγγόνια του είπαν πως τον είδαν να γελά σε πολλές περιπτώσεις.

@elliecoleman48 Grandad went to Karen’s diner ??#fyp #foryou #foryoupage #karensdiner #karens #karensdinersheffield ? original sound - Ellie Coleman

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x