Παράξενα

«Είπα ότι είσαι bisexual και παρθένα»: Μητέρα έγραψε την κόρη της στο Love Island στα κρυφά

Μία νεαρή σοκαρίστηκε όταν αντιλήφθηκε ότι η μητέρα της την έγραψε στο reality show Love Island δίχως να τη ρωτήσει.

Το Love Island αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή reality shows στην Αγγλία και μάλιστα αναμένεται έρθει σύντομα και στη χώρα μας.

Ωστόσο καλό θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να μπουν στη βίλα του παιχνιδιού, να κάνουν την αίτηση οι ίδιοι.

Όχι όπως συνέβη στην περίπτωση της Ράιλι Σίντλερ, η οποία διαπίστωσε ότι η μητέρα της την είχε γράψει στο reality δίχως να την ενημερώσει.

Η κοπέλα δημοσίευσε τη συνομιλία στο TikTok, με τη μαμά της να της γράφει πως «προς ενημέρωσή σου, αν λάβεις μία κλήση από το κάστινγκ του Love Island, εγώ έκανα αίτηση για σένα. Μία από τις ερωτήσεις ήταν τι θες να καταφέρεις μέσω του show, απάντησα πως θέλεις να γίνεις γνωστή μουσικός.

Αν τύχει να βρεις και την περσόνα σου, τέλεια. Επίσης δήλωσα πως είσαι bisexual και παρθένα και ότι δεν είσαι διατεθειμένη για σχέση. Παρακαλώ».


Το κορίτσι δεν απάντησε, με τη φιλόδοξη μητέρα να της στέλνει ώρες αργότερα ένα... ένοχο "hello".

@sugarplum_ry fingers crossed !!! ?????? #loveisland #loveisland2022 #queer #queertiktok #queertok #lgbtqia #lgbtqiaplus #shethey #sapphic #wlw #wlwtok #wlwtiktok #thebachelor #thebachelorette #thebacheloretteabc #thebachelorabc #satire #camp #bizzare #mommyissues #musician #queermusician #queermusic #queerartist #queerartistsoftiktok ? suono originale - celebritiesworldx

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x