TV

Ανέτ Αρτάνι: Η απόπειρα βιασμού από τον μαέστρο της και οι απειλές από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Ανέτ Αρτάνι μίλησε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ για τις φορές που συνεργάτης της αποπειράθηκε να την βιάσει, αλλά και για τη διαμάχη που είχε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η Ανέτ Αρτάνι, που γνωρίσαμε από talent show στην Ελλάδα, μίλησε για την πολυτάραχη ζωή της. Η ομογενής τραγουδίστρια, που πλέον γράφει παιδικά βιβλία και όχι μόνο τραγούδια, αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που έφτασε σε απόπειρα βιασμού από άλλοτε συνεργάτη της, αλλά και την ταραχώδη σχέση της με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Όταν έμεινα ελεύθερη, ο μαέστρος μού την έπεσε πολύ βαριά. Πήγε να με βιάσει τρεις φορές. Του είπα όχι, με έπιασε πανικός, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και είπα ότι δεν θέλω να δουλέψω ξανά μαζί του. Σε όσους με γνώρισε αυτός, όλοι μετά εξαφανίστηκαν. Βρήκα δικηγόρους και θα τον πάω σε δικαστήριο».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σχέση της με την Μπρίτνεϊ Σπίερς και τη διαμάχη που έχει πλέον μαζί της. «Είναι μια μεγάλη πληγή για μένα. Γράψαμε μαζί το τραγούδι ‘Everytime’. Μετά έγινε κάτι περίεργο. Όταν έφυγα και πήγα στη Νέα Υόρκη, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘θα τα πούμε’. Μετά έλεγε πως έγραψε το τραγούδι μόνη της. Με έπιασε μεγάλη στενοχώρια, γιατί να το κάνει αυτό σε μένα; Την είχα σαν αδερφή μου. Μιλήσαμε και ήταν τόσο απότομη. Μου είπε πως πρέπει να κάνω πίσω απειλώντας με πως μπορεί να χαλάσει τη ζωή μου και να μη δουλέψω ποτέ ξανά. Άρχισα να κλαίω και της είπα να μη βάλει το τραγούδι μου στον δίσκο της», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x