Gossip

Κορακάκη: «Ανυπομονώ για τον γάμο και για την πορεία κοινής ζωής με τον άνθρωπό μου»

Στην προσωπική της ζωή για πρώτη φορά αναφέρθηκε η Άννα Κορακάκη, η οποία την Πρωτοχρονιά δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό τους.

Ξεχωριστή ήταν η πρωτοχρονιά για την Άννα Κορακάκη, η οποία δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο μιλάει για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή, δηλώνοντας ενθουσιασμένη μετά την περιπέτεια που πέρασε από τον εμμονικό θαυμαστή της που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί ψυχολογικά και να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο Τόκιο.

«Νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ όχι µόνο για τον γάμο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήµα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού µε τον άνθρωπό µου, και εύχομαι να είμαστε υγιείς κι ευλογημένοι να ζήσουμε µια μακρά κι ευτυχισμένη ζωή μαζί», ανέφερε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη σκοποβολή στο «Secret» και προσθέτει: «Η πρόταση έγινε. Δεν µας βιάζει κανείς και τίποτα. Με ηρεμία και πρόγραμμα, θα βρούμε µια ημερομηνία που να εξυπηρετεί τις δουλειές µας και τις αγωνιστικές µου υποχρεώσεις».

Στη συνέχεια, η Άννα Κορακάκη εξήγησε γιατί ακόμη δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάμος τους: «Δεν έχουμε κατασταλάξει όχι µόνο σε ημερομηνία όσον αφορά τον γάμο, αλλά ούτε στον μήνα καν. Θα γίνει σε ημερομηνία που θα συμβαδίζει µε τις υποχρεώσεις όλων και το αγωνιστικό µου πρόγραμμα. Ειλικρινά, δεν έχουμεκλείσει τίποτα απολύτως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x