Κινηματογράφος

Μπέη: «Ιδέα του Δημήτρη Μελισσανίδη η ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη»

Δείτε την αποκάλυψη της σεναριογράφου της βιογραφικής ταινίας για τον Στέλιο Καζαντζίδη, Κατερίνας Μπέη, σχετικά με την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για τη βιογραφική ταινία για τον σπουδαίο Στέλιο Καζαντζίδη μίλησε η σεναριογράφος Κατερίνα Μπέη.

Μάλιστα, προχώρησε και σε μια σημαντική αποκάλυψη, αναφέροντας ότι η ταινία αποτέλεσε ιδέα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως εξήγησε, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε δει την «Ευτυχία» (το σενάριο της οποίας έγραψε επίσης η ίδια) και φυσικά έχει πάθος με τον τεράστιο και αλησμόνητο ερμηνευτή. Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι το κέρινο ομοίωμα του Στέλιου Καζαντζίδη κατέχει δεσπόζουσα θέση στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της OPAP Arena.

H Κατερίνα Μπέη μίλησε για πτυχές της προσωπικότητας του Στέλιου Καζαντζίδη, ενώ αναφέρθηκε και στα της ταινίας: «Έκανε μια επαφή με την εταιρία παραγωγής και στη συνέχεια κάναμε ένα ραντεβού. Στη συνέχεια μιλήσαμε μεταξύ μας για να δούμε τι έχει περισσότερο ενδιαφέρον και αποφασίσαμε ότι πιο μεγάλη γοητεία έχει το ξεκίνημά του. Πώς ένα παιδί που είδε τον μπαμπά του να πεθαίνει επειδή τον έσπασαν στο ξύλο οι Χίτες μπροστά στα μάτια του, έγινε ξαφνικά ο πατέρας της οικογένειας σε ηλικία 13-14 ετών».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x