Κινηματογράφος

Δάκρυσε ο Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ: «Δεν είναι αυτό που θέλω να είμαι»

Ο Γουίλ Σμιθ στην πρώτη συνέντευξη μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ εμφανίστηκε μετανιωμένος και δακρυσμένος. «Δεν είναι αυτό που θέλω να είμαι», είπε.

Μετά από μια σειρά διαδικτυακών δηλώσεων και δημοσίων εμφανίσεων όπου παρέμεινε σιωπηλός, ο Γουίλ Σμιθ βρέθηκε καλεσμένος τη Δευτέρα στην τηλεοπτική εκπομπή «The Daily Show With Trevor Noah». Αυτή ήταν η πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των Όσκαρ τον Μάρτιο του 2022.

Ο Σμιθ και ο Τρέβορ Νόα συζήτησαν για το «Emancipation», το νέο ιστορικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, αλλά μετά από λίγο η συζήτηση προχώρησε στο περιστατικό των Όσκαρ για το οποίο η κινηματογραφική βιομηχανία ακόμα συζητά.

Σε ερώτηση για την απουσία του από τις δημόσιες εκδηλώσεις, ο Σμιθ απάντησε: «Έλειπα. Εσείς τι κάνατε», δήλωσε απευθυνόμενος στο κοινό.

«Η απονομή των Όσκαρ ήταν μια φρικιαστική βραδιά, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν πολλές μικρές διαφορές και πολυπλοκότητες σε αυτό. Αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά έχασα. Περνούσα κάτι άσχημο εκείνη τη βραδιά. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τη συμπεριφορά μου…ήταν πολλά πράγματα. Ήμουν το μικρό αγόρι που παρακολουθούσε τον πατέρα να χτυπάει τη μητέρα του. Όλα αυτά “ξεχείλισαν” εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι αυτό που θέλω να είμαι».

Τότε παρενέβη ο Νόα, δίνοντας τη δική του οπτική στην κατάσταση και αναφέροντας τις συζητήσεις που είχε με γνωστούς του όσον αφορά το περιστατικό.

«Αγαπώ τον Κρις. Είμαστε φίλοι. Σε αγαπώ, αλλά όλο αυτό είναι άσχημο…γνωρίζω ότι εμείς οι μαύροι άνθρωποι λέμε “τι έκανε ο Γουίλ; τι συνέβη;”. Πολλοί είπαν: “πρέπει να πάει στη φυλακή», ανέφερε ο παρουσιαστής και ο Σμιθ χαμογέλασε. “Μερικοί αντέδρασαν ακραία».

Ο Σμιθ τότε μοιράστηκε με το κοινό κάτι που συνέβη μετά τη βραδιά των Όσκαρ, όταν έπρεπε ήδη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες στην προσωπική του ζωή. «Ένιωθα ότι ήμουν εκτός. Ήταν ένα είδος οργής που υπήρχε μαζεμένο μέσα μου για πολύ καιρό. Ο ανιψιός μου είναι 9 ετών. Είναι το πιο γλυκό αγοράκι. Ήρθε στο σπίτι, ξενύχτησε για να δει τον θείο του τον Γουίλ και καθόμαστε στην κουζίνα. Βρίσκεται πάνω στο γόνατό μου και κρατά το Όσκαρ μου. Τότε λέε: “Γιατί χτύπησες αυτόν τον άνδρα, θείε”».



Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x