Gossip

Αποκάλυψη-βόμβα από την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: «Ζούμε χωριστά με τον Γουίλ εδώ και 7 χρόνια»

«Γιατί έσπασε το γυαλί; Είναι πολλά πράγματα, και νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, απλά είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια», δήλωσε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε πως εδώ και επτά χρόνια εκείνη και ο σύζυγός της, Γουίλ, ζουν χωριστά!

Η ηθοποιός και σεναριογράφος δήλωσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της χώρισαν το 2016 και «ζουν χωριστά» ο ένας από τον άλλο, παρά το γεγονός ότι εμφανίζονται δημόσια συχνά ως ζευγάρι.

«Γιατί έσπασε το γυαλί; Είναι πολλά πράγματα, και νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, απλά είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια», δήλωσε η Πίνκετ Σμιθ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Νομίζω ότι είχαμε εγκλωβιστεί και οι δύο στο πώς πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος».

Παρεμπιπτόντως, το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει όταν ο Σμιθ χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ροκ στη σκηνή των Όσκαρ του 2022, επειδή εκείνος έκανε ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Πίνκετ Σμιθ, αποτέλεσμα της αλωπεκίας της.



Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο κράτησε τον χωρισμό μυστικό, τελικά παραδέχτηκε ότι αυτό οφείλεται στο ότι «δεν ήταν ακόμα έτοιμοι» και πως προσπαθούσαν ακόμα να καταλάβουν πώς να συνεργαστούν μεταξύ τους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονταν στο κοινό. «Δεν είχαμε καταλήξει σε αυτό», είπε.

Η Πίνκετ Σμιθ και ο Σμιθ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον ηθοποιό Τζέιντεν και τη μουσικό Γουίλοου.

Κάποια στιγμή, η Πίνκετ Σμιθ είπε ότι σκέφτηκε να πάρει νόμιμο διαζύγιο, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει. «Έδωσα μια υπόσχεση ότι ουδέποτε θα υπάρξει λόγος να πάρουμε διαζύγιο. Θα αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε», δήλωσε. «Απλά δεν μπόρεσα να αθετήσω αυτή την υπόσχεση».

Πηγή: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x