Παράξενα

Απίστευτο ατύχημα σε γυμναστήριο: Έπεσε στον διάδρομο, της βγήκε το παντελόνι & κατέληξε με μώλωπες!

Απίθανη ατυχία για μία γυναίκα σε γυμναστήριο, καθώς έχασε την ισορροπία της ενώ έκανε διάδρομο, με αποτέλεσμα να καταλήξει με μώλωπες και... χωρίς παντελόνι!

Όποιος έχει επισκεφτεί έστω και μία φορά γυμναστήριο στη ζωή του, γνωρίζει πως το να τρέξεις στον διάδρομο δεν είναι και τόσο δύσκολο - ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Κι αυτό γιατί για μια στιγμή να ξεχαστείς, μπορεί να βρεθείς... φαρδύς πλατύς στο πάτωμα, όπως συνέβη και στην περίπτωση μιας 26χρονης από τις ΗΠΑ!

Η Αλίσα Κόνκελ βρισκόταν σε γυμναστήριο στο Ιλινόις στις 24 Μαΐου, όταν έχασε την ισορροπία της στον διάδρομο και πιάστηκε από τις χειρολαβές.

Με τον ιμάντα όμως σε μεγάλη ταχύτητα, δεν μπόρεσε να κρατηθεί, με το παντελόνι της να τραβιέται προς τα κάτω και την ίδια να βρίσκεται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου στο πάτωμα...

Η 26χρονη αποκόμισε μώλωπες στα πόδια και στο πρόσωπο, με την ίδια να αναφέρει ότι αφού παρακολούθησε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, διαπίστωσε ότι πάτησε το λυμένο κορδόνι της κι έτσι έπεσε.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι κάτι αντίστοιχο της είχε συμβεί και όταν ήταν δέκα ετών! «Πλέον φοβάμαι τους διαδρόμους», τόνισε...



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x