TV

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Οι σημερινοί αντίπαλοι… σκοράρουν στην κουζίνα

Σήμερα στις 17.30, στον ΣΚΑΪ

Η κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» μετατρέπεται σήμερα αρχικά σε… club και στη συνέχεια σε γήπεδο ποδοσφαίρου!

Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται για 4η φορά την Εύα και τη μητέρα της Σωστιάννα αλλά και δύο κολλητούς, τον Αποστόλη και τον Νίκο, που γνωρίστηκαν παίζοντας ποδόσφαιρο.

Η Σωστιάννα και η Εύα, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έρχονται και πάλι στην κουζίνα και ελπίζουν να βάλουν άλλα 1.000 ευρώ στα κέρδη τους. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δυσκολεύουν, κυρίως για την Εύα. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνουν οι αντίπαλοι... την αποσυντονίζει και χάνει τη συγκέντρωσή της. Τα «κεφτεδάκια με φέτα και μέλι» κινδυνεύουν να πέσουν στο κενό.

Οι διατροφικές συνήθειες του Αποστόλη και του Νίκου, δε συμβαδίζουν, όπως και οι γνώσεις τους στη μαγειρική. Κοινό σημείο και των δύο; Το πάθος για νέες γνωριμίες. Ο Αποστόλης βάζει τον Νίκο στην κουζίνα για να μαγειρέψει «φουνταριστό μπούτι κοτόπουλου με πατάτες τηγανητές». Όμως, οι φωνές του Αποστόλη φτάνουν τον Νίκο στα όριά του και η κουζίνα μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη.

Ο Μάρκος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση με τραγούδια και χορούς αλλά ο Έκτορας βγάζει… κόκκινη κάρτα. Μέσα σε όλο αυτό το πανδαιμόνιο, θα στηθεί πιάτο που να αξίζει 1.000 ευρώ;



Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι
Σήμερα στις 17.30, στον ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x