Παράξενα

«Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ακατάσχετη αιμορραγία σε κοκορομαχίες»

Απίστευτα περιστατικά στην Ινδία, με δύο ανθρώπους να χάνουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τη ζωή τους, σε αγώνες ανάμεσα σε κόκορες.

Όσες φορές και να τη διαβάσει κανείς, η είδηση που μας έρχεται από την Ινδία παραμένει σοκαριστική.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, δύο άντρες έχασαν τη ζωή τους σε... κοκορομαχίες, με τα πουλερικά να τους σκοτώνουν κατά λάθος με τις λεπίδες που είχαν δεμένες στα πόδια τους...

Στην περίπτωση του ενός, ο ίδιος είχε κόκορα που συμμετείχε στους απάνθρωπους αγώνες, με το πτηνό να τον... σφάζει την ώρα που ο ιδιοκτήτης του προσπαθούσε να του δέσει μαχαίρια στα πόδια, ετοιμάζοντάς τον για τον αγώνα - με τις φωνές του κόσμου να τρομάζουν τον κόκορα και να τον κάνουν να κουνηθεί απότομα.

Ο 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ακατάσχετη αιμορραγία!

Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 20χρονος θεατής καθόταν πολύ κοντά στην... αρένα και το πλήρωσε, καθώς οι λεπίδες ενός κόκορα του προκάλεσαν πολλαπλά τραύματα στο χέρι - με τον νεαρό να πεθαίνει στον δρόμο για το νοσοκομείο...

Οι μάχες ανάμεσα σε κόκορες αποτελούν συνηθισμένο τρόπο διασκέδασης σε αρκετές περιοχές της Ινδίας, με τους ιδιοκτήτες των πτηνών να τα... εξοπλίζουν με αιχμηρά αντικείμενα - πρακτική που έχει απαγορευτεί αλλά εξακολουθεί να παρατηρείται σε αρκετές περιπτώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x