Παράξενα

«Κανονικά κάνω αθλητικά»: Απίθανη... live γκρίνια από ρεπόρτερ που κάλυπτε την κακοκαιρία!

Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού KWWL εξέφρασε σε ζωντανή σύνδεση τα παράπονά του αναφορικά με την ανάθεση που του έγινε να καλύψει την κακοκαιρία στις ΗΠΑ!

Μεγάλος μέρος των ΗΠΑ δοκιμάζεται από την κακοκαιρία και τις πολικές θερμοκρασίες, με τον Μαρκ Γούντλεϊ να αναγκάζεται να βγει έξω στο κρύο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό KWWL.

Το εν λόγω Μέσο εδρεύει στην Αϊόβα, με τον ρεπόρτερ να μην διστάζει να εκφράσει σε ζωντανή σύνδεση τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ενώ το αντικείμενό του είναι τα αθλητικά, αναγκάστηκε να ξυπνήσει από τα χαράματα και να σταθεί για ώρες στο χιόνι - την ώρα που η αθλητική δράση στην περιοχή έχει σταματήσει!

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής του δελτίου συνδέθηκε με τον αθλητικογράφο και τον ρώτησε εκ νέου πώς είναι, ακολούθησε ο εξής... μονόλογος:

«Νιώθω το ίδιο με πριν οκτώ λεπτά, όταν μου έκανες την ίδια ερώτηση. Κανονικά κάνω αθλητικά, τα πάντα εδώ έχουν αναβληθεί για τις επόμενες μέρες, οπότε τι καλύτερη ιδέα απ’ το να ζητήσεις από αυτόν που κάνει αθλητικά να έρθει πέντε νωρίτερα από την ώρα που ξυπνά κανονικά και να πάει έξω στο χιόνι, το κρύο και τον αέρα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x