Gossip

Η εντυπωσιακή σύζυγος παίκτη της Μακάμπι Χάιφα πήγε διακοπές στη Μύκονο πριν τη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Η Νέτα Αλτσίμιστερ, σύζυγος του στόπερ της Μακάμπι Χάιφα Ραμί Γκέρσον, ήταν για διακοπές στη Μύκονο πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Ραμί Γκέρσον να μη θεωρείται βασικός στη Μακάμπι Χάιφα και να μην έπαιξε στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League (1-1), ωστόσο η φήμη του στο Ισραήλ είναι μεγάλη, λόγω και του γάμου του με το σούπερ μοντέλο Νέτα Αλτσίμιστερ.

Η εντυπωσιακή σύζυγος του 34χρονου άσου, μάλιστα, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στη Μύκονο για διακοπές και ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram, όπου μετρά 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους. Μάλιστα είναι η τρίτη Ισραηλινή σε απήχηση στο Instagram πίσω μόνο από την πρωταγωνίστρια του Wonder Woman Γκαλ Γκαντότ και το τοπ μόντελ Μπαρ Ρεφαέλι.

Πέρα από το μόντελινγκ, η 28χρονη καλλονή έχει και δικές της επιχειρήσεις μόδας, ενώ προ ημερών ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με μία εταιρεία, στην οποία ως «πρόσωπο» θα την αντικαταστήσει η Μισέλ Γκέρζιγκ, σύντροφος του Τιμπό Κουρτουά.

Ο Γκέρσον, που είχε αγωνιστεί και στη Σέλτικ, γνωρίστηκε με τη Νέτα το 2014, αρραβωνιάστηκαν το 2018 και από το 2019 είναι παντρεμένοι.








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x