TV

Νικήτρια του Voice: «Η κεντρική μου όραση είναι μειωμένη»

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, νικήτρια του VOICE, αναφέρθηκε στα πρώτα της επαγγελματικά μουσικά βήματα, τη βοήθεια της Έλενας Παπαρίζου αλλά και τη νόσο που αντιμετωπίζει με την όρασή της.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, που κέρδισε την αγάπη του κοινού και ήταν νικήτρια του περσινού VOICE, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή της.

«Υπάρχει μια μεμβράνη μπροστά από το μάτι και έχει μια λέπτυνση. Δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, η κεντρική μου όραση είναι μειωμένη, βλέπω λίγο θολά, δεν μπορώ να δω μακριά, έχουν νεκρωθεί κάποια φωτοκύτταρα και δεν βλέπω τόσο έντονα τα χρώματα. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω βασικά πράγματα που ήθελα, όπως να πάω στο σινεμά ή να κάνω κάποια πράγματα καθημερινότητας, όπως να περάσω τους δρόμους», ανέφερε.

Παράλληλα μίλησε για τη σχέση που έχει διατηρήσει με την κόουτς της. «Η Έλενα Παπαρίζου είναι δίπλα μου όποτε τη χρειαστώ. Με έχει βοηθήσει σε όλη μου την πορεία μέχρι τώρα, όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και σαν άνθρωπο», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x