TV

Νίκος Γκάνος: Ξεσπά κατά της ΕΡΤ για τη Eurovision

Ξέσπασε ο Νίκος Γκάνος μετά την απουσία του ονόματός του από την τελική πεντάδα υποψηφίων για την Eurovision από την ΕΡΤ.

Κατά της ΕΡΤ για τον τρόπο που επέλεξε τους πέντε υποψηφίους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision ξέσπασε ο Νίκος Γκάνος. Ο τραγουδιστής δεν είδε το όνομά του στην τελική λίστα για τον μουσικό διαγωνισμό που θα γίνει τον Μάιο στο Τορίνο .

«Αυτή είναι η τελική 5άδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική 5άδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική 5αδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με "αυτόν" , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x