Gossip

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο ισπανικό «Dancing with the Stars»

Έτοιμος να αποδείξει τις χορευτικές του ικανότητες, συμμετέχοντας στο ισπανικό «Dancing with the Stars», είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Τόρες.

Μπορεί ως ποδοσφαιριστής να μην ήταν από εκείνους που «χόρευαν» και μάγευαν τα πλήθη με την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους, όμως τώρα εμφανίζεται έτοιμος να βάλει τα δυνατά του και να εντυπωσιάσει το ισπανικό κοινό με τις χορευτικές του ικανότητες.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος πριν από πριν από μερικά χρόνια είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, και τώρα ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο ισπανικό Dancing with the Stars».

Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται πως έχει πάρει πολύ ζεστά τη συγκεκριμένη απόφαση, όπως φαίνεται και στις δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Στοχεύω να τα δώσω όλα, παρόλο που δεν έχω ξαναχορέψει ποτέ. Το γεγονός πως έπαιζα ποδόσφαιρο και πως αθλούμουν σε όλη μου τη ζωή, πιστεύω θα με βοηθήσει. Αντέχω την κριτική. Αν μάλιστα αυτή έχει συμβουλευτικό ρόλο, τότε ακόμα καλύτερα. Διότι με βοηθάει να βελτιώνομαι και για αυτό είμαι άλλωστε εδώ. Για να κάνω το καλύτερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 37χρονος πρώην αμυντικός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x