Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, κυρίως σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά νέα της ομάδας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ ανέφερε πως η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις με όλους τους παίκτες, και ο Καμαρά που έλειπε 8 μέρες στη Γουϊνέα (που δεν έχει κληθεί στην εθνική του, σε αντίθεση με τον Ελ Καμπί), εκτός από τον Σκάρπα που παραχωρήθηκε από τη Νότιγχαμ στη Ατλέτικο Παραναένσε.

Το ενδιαφέρον πλέον στο αγωνιστικό κομμάτι έχει να κάνει με την πιθανότητα επιστροφής των Ελ Αραμπί και Πορόζο στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με τη Λαμία, κάτι που δεν είναι εύκολο λόγω των τραυματισμών του.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός θα περίμενε ιδανικά σήμερα να είχε πάρει έναν κεντρικό αμυντικό και σέντερ φορ, αλλά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα ήθελαν, και πλέον όσο περνούν οι μέρες και δεν κλείνουν κάποιες μεταγραφές, θα λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να προλάβουν να ετοιμαστούν για τα τρία κρίσιμα πρώτα παιχνίδια στη νέα χρονιά (3, 7 και 10 Ιανουαρίου με Λαμία εκτός, ΑΕΚ εντός και Παναθηναϊκό εκτός, αντίστοιχα).

Με την κινητικότητα να είναι πάντως έντονη και τον Πέδρο Άλβες να μιλάει σε πολλά μέτωπα, μεταξύ άλλων για τον Αντρέ Σίλβα της Σοσιεδάδ, τον Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο και τον Ζοάο Βίκτορ της Μπενφίκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x