TV

Πετράκος κατά ΜΜΕ: «Εγώ κωλοτούμπα; Κάνω εμετό στη μούρη σας»

Ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε με βίντεό του σε όσους τον κατηγόρησαν για… κυβίστηση μετά την απόφασή του να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο παρότι αρνείται να εμβολιαστεί.

Δριμεία επίθεση στα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Πετράκος, καθώς μερίδα αυτών χαρακτήρισε κυβίστηση την απόφασή του να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο παρότι αρνείται να εμβολιαστεί. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τις δημόσιες θέσεις του για την πανδημία και τα κυβερνητικά μέτρα.

«Πάρα πολλοί στενοχωρήθηκαν στα κανάλια. Λένε ότι έκανα κωλοτούμπα. Το φοβερό είναι ότι τα λένε τα κανάλια, αλλά ότι κάποιοι ‘φίλοι’ τόσο εύκολα, ευτυχώς λίγοι, μου έστειλαν κάποια μηνύματα ότι τους πρόδωσα, ότι κάνω τα πάντα για τα χρήματα κλπ. Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, δεν ζητάω την άδεια από κανέναν για να εργαστώ. Θα πάω για να εργαστώ. Το πώς; Όπως μου επιτρέπει το κράτος. Εγώ δεν έχω επιλογή. Μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. ‘Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους’, λένε. Αλήθεια; Μπορώ να κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Εγώ επιλέγω να τραγουδήσω μόνο για εμβολιασμένους; Αν είχα επιλογή, δεν φαντάζεστε πού θα πέταγα αυτή την απόφαση», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x