Gossip

Ρονάλντο: «Εγώ είμαι η μάνα και ο πατέρας του παιδιού μου»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε –σε μία από τις σπάνιες φορές- για την οικογένειά αποκαλύπτοντας τι θα συμβεί αν ο γιος του γίνει οπαδός της Μπαρτσελόνα.

Η αδυναμία του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο μικρός Κρις ακολουθεί τον μπαμπά του σχεδόν σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να ποζάρει μαζί του στις φωτογραφίες του Instagram με το ανάλογο στυλ και ύφος.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτη μίλησε στην Marca αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής του ζωής: «Ο γιος μου μου έχει αλλάξει την ζωή από πολλές απόψεις», τόνισε ενώ σε ερώτηση για το ποια ομάδα υποστηρίζει ο Κρις, ο πατέρας του φάνηκε αρκετά πεπεισμένος ότι: «Είναι αδύνατο να γίνει οπαδός της Μπαρτσελόνα διότι έχει τα γονίδιά μου. Αλλά ακόμα και να συμβεί κάτι τέτοιο θα το δεχτώ».

Η ερώτηση για την μητέρα του μικρού δεν θα μπορούσε να λείπει από την συνέντευξη, ωστόσο ο Ρονάλντο με μία εξαιρετική «προσποίηση» απάντησε: «Δεν έχει μητέρα. Έχει μητέρα και πατέρα σε ένα πρόσωπο και αυτό είμαι εγώ».

Ο Πορτογάλος άσος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την σημαντική συμβολή της μητέρας του: «Είναι η κολώνα της οικογένειας και με βοηθά πολύ με τον Κρις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x