Gossip

Τσίνα Σουάρες: Η πέτρα του σκανδάλου για Ικάρντι-Νάρα έσπασε τη σιωπή της

Η Τσίνα Σουάρες αναφέρθηκε στο ερωτικό σκάνδαλο που είχε με τον Μάουρο Ικάρντι.

Η Τσίνα Σουάρες, πέτρα του σκανδάλου στον προσωρινό (όπως αποδείχτηκε και… μέχρι νεωτέρας) χωρισμό του Μάουρo Ικάρντι από τη Γουάντα Νάρα, έσπασε τη σιωπή της. Το μοντέλο από την Αργεντινή, που φέρεται να… ώθησε σε εξωσυζυγική σχέση τον επιθετικό της Παρί, αναφέρθηκε «πλαγίως» στην υπόθεση. Αφού υποστήριξε πως «… δεν θεωρώ τη μονογαμία φυσιολογική», αναφέρθηκε στην όλη υπόθεση που την έφερε στο επίκεντρο.

«Πέρασα άσχημα, αλλά ποτέ δεν ένιωσα πως πρέπει να δώσω εξηγήσεις σε κάποιον. Αν κάποια στιγμή τα παιδιά μου με ρωτήσουν, στα μόνα που θα οφείλω εξηγήσεις θα είναι αυτά. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ζητάνε εξηγήσεις μόνο από τη γυναίκα, ενώ ο άντρας δεν κατακρίνεται ποτέ. Ο κόσμος πάντα θα λέει πράγματα. Αυτό είναι το τίμημα της ελευθερίας, αλλά δεν με νοιάζει τι θα πουν. Υπάρχει για μένα μια εικόνα στα media για μένα, αλλά δεν είμαι έτσι. Το θέμα λύθηκε ιδιωτικά, συζήτησα ό,τι ήταν να συζητήσω κι έχω καθαρή συνείδηση», τόνισε.

Παράλληλα αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη. «Η οικογένειά μου είναι τα τρία μου παιδιά. Δεν χρειάζομαι άντρα δίπλα μου. Είμαι χαρούμενη», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x