Gossip

Βουίζουν τα... κορτ: Ζευγάρι Τσιτσιπάς-Μπαντόσα (;)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φημολογείται πως είναι ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα.

Οργιάζουν οι φήμες στον χώρο του τένις πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ζευγάρι. Το φημολογούμενο φλερτ «πρόδωσε» το... Spotify!

Την επόμενη του αποκλεισμού του από τον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, ο Έλληνας τενίστας και η Ισπανίδα συναθλήτριά του άλλαξαν μαζί φωτογραφία στα προφίλ τους στη γνωστή μουσική πλατφόρμα, βάζοντας αμφότεροι από μια κοινή τους φωτογραφία. Παράλληλα, δημοσίευσαν και μια κοινή playlist, ενώ προφανώς ακολουθούν ο ένας τον άλλον, με τον Στέφανο να γίνεται μόλις το δεύτερο άτομο που ακολούθησε η Badosa στο Spotify, μετά από τη μητέρα της.

Τόσο ο 24χρονος Τσιτσιπάς, που βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, όσο και η 25χρονη Μπαντόσα που βρίσκεται στο Νο 29, χώρισαν προ λίγων μηνών από τις σχέσεις τους.

Ακόμη περισσότερη τροφή στις φήμες έδωσε η παρουσία της Μπαντόσα όχι απλώς στο Ρολάν Γκαρός (παρότι δεν αγωνίστηκε), όσο και το ότι στον αγώνα των «16» με τον Σεμπάστιαν Όφνερ καθόταν στο box του Τσιτσιπά. Παρότι φορούσε καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου, οι φωτογράφοι την αναγνώρισαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x