Παράξενα

Δαίμονες με αλυσίδες και... τραγούδια: Τύπος που «πήγε στην κόλαση» περιγράφει την εμπειρία του

Ένας χρήστης του TikTok υποστήριξε σε βίντεο ότι το 2016... επισκέφτηκε την κόλαση.

Την εμπειρία του από την επίσκεψή του στην... κόλαση το 2016 μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο TikTok ο Τζέραλντ Τζόνσον.

Ο άντρας εξήγησε μέσω βίντεο που δημοσίευσε ότι πριν από έξι χρόνια ένιωσε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή αλλά τελικά η ψυχή του βρέθηκε στο κέντρο της Γης, εκεί όπου βρισκόταν η κόλαση.

«Ένα από τα πράγματα που με σόκαραν περισσότερο ήταν ένας άνθρωπος που φλεγόταν πεσμένος στα τέσσερα, ενώ ένας δαίμονας τον κρατούσε με μια αλυσίδα. Υπήρχε ένα μέρος όπου ακουγόταν μουσική, ήταν η ίδια που ακούμε στη Γη αλλά τραγουδούσαν δαίμονες. Ήταν δυσάρεστο, γιατί κάθε στίχος σε βασάνιζε για το γεγονός ότι δεν λάτρευες όσο έπρεπε τον Θεό όσο βρισκόσουν εν ζωή.

Στο τέλος επέστρεψα στη Γη και μου μίλησε ο Θεός, είδα τον Χριστό μπροστά μου. Μου είπε πως “μέσα σου είχες οργή για όσους σε πλήγωσαν και περίμενες ότι θα του τιμωρούσα”»
ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζόνσον, με το βίντεο να έχει σχεδόν τρία εκατομμύρια προβολές.

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ? original sound - Gerald Johnson

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x