Gossip

Ζιζέλ για τον χωρισμό με τον Τομ Μπρέιντι: «Ήταν το τέλος του ονείρου μου-Θα τον αγαπώ πάντα»

Η Ζιζέλ μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Τομ Μπρέιντι.

Για πρώτη φορά μίλησε για το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι η Ζιζέλ. Η Βραζιλιάνα καλλονή ήταν παντρεμένη από το 2009 μέχρι το 2022 με τον θρύλο του NFL αποκτώντας δύο παιδιά. Η ίδια διέψευσε πως είχε δώσει τελεσίγραφο στον αθλητή που όλο και παρέτεινε την καριέρα του και δήλωσε πως θα συνεχίσει να τον αγαπά και να τον υποστηρίζει.

«Ο χωρισμός μας ήταν το τέλος του ονείρου για μένα. Όλες αυτές οι εικασίες που κυκλοφορούσαν ήταν πολύ επώδυνες για μένα. Πάντα τον επευφημούσα και θα συνεχίσω για πάντα. Αν υπάρχει ένα άτομο που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω να πετύχει. Θέλω όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου», ανέφερε στο Vanity Fair η 42χρονη.

«Μερικές φορές μεγαλώνεις μαζί με τον άλλο. Μερικές φορές χωρίζεις. Όταν ήμουν 26 χρονών και εκείνος 29 ετών, γνωριστήκαμε, θέλαμε μια οικογένεια, θέλαμε να κάνουμε πράγματα μαζί. Καθώς περνά ο καιρός, συνειδητοποιήσαμε ότι απλά θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τώρα έχουμε μια επιλογή να κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τον άλλο. Σημαίνει απλώς ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις αληθινά τη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση, σωστά; είναι χορός. Είναι μια ισορροπία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x