Για τις φήμες περί πιθανής επιστροφής του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Red Bull ρωτήθηκε ο επικεφαλής της, Κρίστιαν Χόρνερ, δεδομένου ότι ο αντίκτυπος που είχε αφήσει ο Γερμανός πιλότος είναι τεράστιος.

«Ο Σεμπάστιαν είναι ένας υπέροχος οδηγός και αυτό που πετύχαμε μαζί ήταν τεράστιο, αυτά τα τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα (2010-2013). Προφανώς αποφάσισε να φύγει από τη Ferrari, αυτή είναι η επιλογή του, είμαι βέβαιος ότι σκέφτηκε πολύ καιρό για αυτό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με Φερστάπεν και Άλμπον αυτή τη στιγμή», ξεκαθάρισε ο Κρίστιαν Χόρνερ.

Ο Φέτελ αγωνίστηκε στη Red Bull από το 2009 έως το 2014, ερχόμενος από την Toro Rosso, έχοντας 38 νίκες, 65 πόντιουμ, 44 πολ ποζίσιον και τέσσερα πρωταθλήματα με την αυστριακή ομάδα, ωστόσο είναι γνωστό πως η φιλοσοφία της Red Bull είναι να συνεργάζεται με το «νέο αίμα» πιλότων.

Επί του παρόντος, ο Αλεξάντερ Άλμπον έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τη Red Bull, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν έχει «κλείσει» μέχρι και το 2023.

Το μέλλον του Άλμπον εξαρτάται από την πρόοδό του μέσα στο 2020 σύμφωνα με τον Χόρνερ, ο οποίος δήλωσε: «Ο Άλεξ γινόταν όλο και πιο δυνατός το περασμένο έτος. Έχουμε μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με τον Μαξ και το ιδανικό για εμάς είναι να συνεχίσουμε με αυτούς τους δύο πιλότους, προφανώς όχι μόνο για αυτή τη σεζόν αλλά και έως το 2021. Αυτό θα εξαρτηθεί από την απόδοση του Άλεξ. Όλες οι ενδείξεις και η πρόοδος που είδαμε πέρυσι δείχνουν πως έχουμε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι».

Επιμέλεια: Μαντώ Μπερδέ