Media

Eurocup, κόντρα ΕΣΗΕΑ - ΕΡΤ και η διαδρομή της λίστας Μπόργιανς

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Κόντρα στην Όλντενμπουργκ για το Eurocup ο ΠΑΟΚ
Η γερμανική Όλντενμπουργκ υποδέχεται σήμερα στις 21.00 τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup και ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει τη νίκη με στόχο την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Τηλεοπτική μετάδοση από τo Novasports 3.

Αποχαιρετά το Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ
Στο βόλεϊ, ο αδιάφορος και αποκλεισμένος ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα στις 19.00 την γαλλική Τουρ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σε αγώνα που θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 6HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ο Νίκος Ρουμελιώτης «Στο Φιλέ»
Ο αρχηγός της Παναχαϊκής, Νίκος Ρουμελιώτης είναι ο σημερινός καλεσμένος της
εκπομπής «Στο Φιλέ» που θα προβληθεί στις 19.00 στο Novasports 1. O έμπειρος άσος, θα αναφερθεί στη νίκη της ομάδας του επί της Ορεστιάδας, θα μιλήσει για την πορεία της Παναχαϊκής και για το πως βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, ενώ θα σχολιάσει και όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ.

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΕΣΗΕΑ – ΕΡΤ και ΣΥΡΙΖΑ
Για επιχείρηση στοχοποίησης δημοσιογράφων και εκφοβισμού τους από την κυβέρνηση και μονομερή διαδικασία πληροφόρησης από την ΕΡΤ έκανε λόγο με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ. Όπως επισημαίνει με αφορμή την επέτειο ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, «από την γιγαντοοθόνη στο TAE KWON DO η επιλογή να στοχοποιηθούν συνολικά οι δημοσιογράφοι ως εκπρόσωποι της διαπλοκής με την προβολή συγκεκριμένων σχολίων από δελτία ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών ιδιωτικών καναλιών, πέφτει στο κενό και καλεί τους δημοσιογράφους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συνεχίσουν να υπερασπίζονται το δημοσιογραφικό λειτούργημα μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, που θέλουν να προκαλέσουν κοινωνικό αυτοματισμό». Άμεση ήταν η απάντηση τη ΕΡΤ ότι «δεν λογοκρίνει τις εκδηλώσεις των πολιτικών κομμάτων. Τις αναμεταδίδει χωρίς να παρεμβαίνει στο περιεχόμενό τους. Όσο για τον αντίλογο, η ΕΡΤ είναι πάντα ανοιχτή να φιλοξενήσει όλες τις απόψεις στις εκπομπές της – και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά». Θέση για το θέμα όμως πήρε και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοίνωσης: «Τα περί στοχοποίησης και προσπάθειας εκφοβισμού δημοσιογράφων στην χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν στην σφαίρα του γελοίου». Και καταλήγει τονίζοντας προς την ΕΣΗΕΑ ότι «γνωρίζει πολύ καλά ότι αν από κάποιον απειλείται το δημοσιογραφικό λειτούργημα και η δεοντολογία, αυτός δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά το μιντιακό σύστημα της διαπλοκής».

Η διαδρομή της λίστας Μπόργιανς στις αποψινές «Ιστορίες»
Στην πρώτη μάχη Τσίπρα – Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό στη Βουλή, στην ιστορία και τη διαδρομή της λίστας Μπόργιανς αλλά στην σκοτεινή Τουρκία του Ερντογάν και των φυλακισμένων δημοσιογράφων, εστιάζουν οι αποψινές «Ιστορίες» (23.15) με τους Αλέξη Παπαχελά, Παύλο Τσίμα και Σία Κοσιώνη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η Σία Κοσιώνη ακολουθεί το νήμα της περίφημης λίστας Μπόργιανς και των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στην Ελβετία, ενώ ο Παύλος Τσίμας ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη, στις φυλακές του Σιλιβρί και συναντά φυλακισμένους δημοσιογράφους.

«Οι καλοί Σαμαρείτες της Αθήνας: Πολεμώντας την ακραία φτώχεια»
Μία μεγάλη έρευνα με θέμα «Οι καλοί Σαμαρείτες της Αθήνας: Πολεμώντας την ακραία φτώχεια» θα παρουσιάσει απόψε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο Star ο Τάσος Τέλλογλου. Μαζί με τον Λάζαρο Μπέλτσιο κατέγραψαν από τις αρχές Δεκεμβρίου έως την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου τι ακριβώς συμβαίνει σε υπνωτήρια, κοινωνικές πολυκατοικίες και κέντρα υποδοχής προσφύγων. Ακόμα ερεύνησαν τις συνθήκες, που επικρατούν σε χώρους συγκέντρωσης ομογενών, ενώ μίλησαν με «street workers», κοινωνικούς λειτουργούς, στελέχη ΜΚΟ, ανθρώπους εντελώς άπορους, αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, αναζητώντας τις “βέλτιστες πρακτικές” στην αντιμετώπιση των συνεπειών της ακραίας φτώχειας.

«Αυτοψία» στο Σύμφωνο Συμβίωσης
Με το Σύμφωνο Συμβίωσης και τα ομόφυλα ζευγάρια που σπεύδουν να το υπογράψουν ενώπιον του συμβολαιογράφου ασχολείται η αποψινή εκπομπή «Αυτοψία» που στο εξής θα προβάλλεται κάθε 2η Τρίτη στις 23:30 (Alpha).
Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλάει με ζευγάρια που αποφάσισαν να υπογράψουν το Σύμφωνο, ζευγάρια που προγραμματίζουν τον δικό τους «γάμο» αλλά και με τους ακτιβιστές που φιλήθηκαν στα θεωρεία της Βουλής καθώς και έξω από την Μητρόπολη.

Η ομάδα του «X Factor»
Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ για τα μέλη της κριτικής επιτροπής του πολυαναμενόμενου «X Factor» που θα κάνει πρεμιέρα προσεχώς στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η Πέγκυ Ζήνα κατά την απονομή του πλατινένιου δίσκου της επιβεβαίωσε τις φήμες ότι θα βρίσκεται η ίδια στην κριτική επιτροπή, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη που θα αποτελούνται από τον Γιώργο Θεοφάνους, την Τάμτα, τον Θοδωρή Μαραντίνη και φυσικά τον Σάκη Ρουβά στην παρουσίαση του μουσικού σόου όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ στην ΕΡΤ2
Η «αφρόκρεμα» των αθλητών της Ευρώπης, θα δώσει το «παρών» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ που θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα. Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, η ΕΡΤ2 θα καλύψει από αύριο έως την Κυριακή το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός όπου 156 αθλητές θα διεκδικήσουν θέση στο βάθρο των νικητών στις τέσσερις κατηγορίες του καλλιτεχνικού πατινάζ (ατομικό ανδρών και γυναικών, ζευγάρια και χορός στον πάγο).

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x