Media

Media: Bρετανικό ντέρμπι στο Euro, νέο ερωτικό κανάλι στη Nova

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Με την ευχή να δούμε πιο θεαματικό ποδόσφαιρο, συνεχίζεται η 2η αγωνιστική του Euro με τρεις αγώνες. Στις 16.00, Αγγλία και Ουαλία κοντράρονται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με αστυνομικούς ακόμα και εντός αγωνιστικού χώρου. Ακολουθεί στις 19.00 το ματς Ουκρανία-Β. Ιρλανδία και στις 22.00 το Γερμανία-Πολωνία. Και τα τρία παιχνίδια θα τα παρακολουθήσουμε ζωντανά από την ΕΡΤ1, ενώ θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94,6.

Πρεμιέρα για τα προημιτελικά του Copa America, όπου στις 4.30, ξημερώματα Παρασκευής, οι ΗΠΑ κοντράρονται με το Εκουαδόρ διεκδικώντας μια θέση στην τετράδα της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα καλυφθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Εξώδικα της ΕΡΤ για τα στιγμιότυπα του Euro
Με εξώδικη πρόσκληση η ΕΡΤ κάλεσε τους ιδιωτικούς σταθμούς να παύσουν να χρησιμοποιούν στιγμιότυπα των αγώνων του Euro 2016, τα δικαιώματα μετάδοσης του οποίου έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά.

Νέο ερωτικό κανάλι στη Nova
Με την προσθήκη ενός επιπλέον καναλιού ερωτικού περιεχομένου, το «Redlight HD, εμπλουτίζει από σήμερα το πρόγραμμά της η Νova με την προβολή 12 ταινιών καθημερινά και χωρίς διακοπή για διαφημίσεις.

Απόψε η μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε»
Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 21.00 με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων. Ερμηνεύουν τα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου οι: Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ηρώ Σαϊα.

«60΄ Ελλάδα» στα ελληνικά νησιά
Σε Αγαθονήσι, Αρκιούς και Μαράθι θα περιηγηθεί η εκπομπή «60΄ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση που θα προβληθεί στις 23.50 στον Alpha.

«Σε φόντο κόκκινο» έρχεται στο Epsilon
Με μία νέα δραματική ελληνοκυπριακή σειρά, με τίτλο «Σε φόντο κόκκινο», ετοιμάζεται να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του το Epsilon. Θα αρχίσει να προβάλλεται από την Δευτέρα 4 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 21:00.Πρωταγωνιστούν οι Ανδρέας Γεωργίου, Γιάννης Βόγλης, Στράτος Τζώρτζογλου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κάτια Νικολαίδου κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x