Media

Media: Την Πέμπτη η συνέντευξη του Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα θα είναι στην «Ώρα των Πρωταθλητών» την Πέμπτη, καθώς αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνέντευξή του στα κανάλια Novasports.

Τις δύο τελευταίες ομάδες της οκτάδας των προημιτελικών του Champions League θα μάθουμε σήμερα το βράδυ από τις ρεβάνς των ζευγαριών Μπάγερν Μονάχου-Γιουβέντους και Mπαρτσελόνα -Άρσεναλ.

Στις 21.45, ο OTE Sport 2 HD και ο απεσταλμένος του ΟΤΕ TV, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θα βρεθούν στο «Allianz Arena» και θα μεταφέρουν ζωντανά την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ βαριές φανέλες. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, καλείται να υπερασπιστεί το 2-2 του πρώτου αγώνα, κόντρα στους Ιταλούς που αρνούνται, όπως έδειξαν στο Τορίνο, να πέσουν αμαχητί.
Την ίδια ώρα, ο ΟΤΕ Sport 2 HD θα μεταδώσει τον έτερο και τελευταίο αγώνα της φάσης των «16» ζωντανά από το Καμπ Νου», με τους Καταλανούς να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ μετά το 2-0 υπέρ τους στον πρώτο αγώνα στο Λονδίνο.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ο Λεμονής καλεσμένος στην εκπομπή UEFA Champions League Show

Ο Τάκης Λεμονής θα βρεθεί στα στούντιο του ΟΤΕ Sport 2 HD και στην εκπομπή UEFA Champions League Show (20.00) καλεσμένος των Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου, όπου θα αναλύσουν τα δύο παιχνίδια, ενώ θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ από την προετοιμασία των τεσσάρων ομάδων. Με την ολοκλήρωση των αγώνων στις 23.45, η εκπομπή θα συνεχιστεί με σχόλια και εκτενή στιγμιότυπα και ρεπορτάζ.

Ο Μάρκο Σίλβα στην «Ώρα των Πρωταθλητών»

Ο μεγάλος νικητής του κυριακάτικου ντέρμπι, Μάρκο Σίλβα, είναι καλεσμένος του Γιάννη Καραλή και της εκπομπής η «Ώρα των Πρωταθλητών», που θα προβληθεί την Πέμπτη (και όχι την Τετάρτη λόγω ασθένειας) στις 21.00 από το Novasports 1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο στούντιο της Nova και θα μιλήσει για την έως τώρα παρουσία του στο πάγκο των «ερυθρόλευκων» αλλά και για τις φιλοδοξίες του.

Ο Κατρούγκαλος στην εκπομπή «42 λεπτά» στον ΣΚΑΪ

Με το συνταξιοδοτικό θα ασχοληθεί η σημερινή εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου, «42 λεπτά». Ο υπουργός εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλάει στην δημοσιογράφο για τις διαβουλεύσεις με τους δανειστές, τις πιέσεις για περαιτέρω περικοπή συντάξεων αλλά και για το μέλλον του ελληνικού συνταξιοδοτικού συστήματος. Απόψε 10’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ.

Στο Μεξικό το «World Party»

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης κατευθύνονται στο Μεξικό και διαγωνίζονται στο ποιος μπορεί να φάει το πιο καυτερό τάκος, ενώ επισκέπτονται και την πόλη της Τεκίλα. Σήμερα στις 22.00 στον Alpha.

«The A-Team» και «Άτακτη καθηγήτρια» απόψε στην TV

Στις 22.00 το Star θα προβάλλει την περιπέτεια «The A-Team» με πρωταγωνιστές τους Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Μπίελ και Πάτρικ Ουΐλσον. Την ίδια ώρα, το Mega θα δείξει την κωμωδία «Άτακτη καθηγήτρια» με τους Κάμερον Ντιάζ και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Βράδυ» με Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Τατσόπουλο

Στο αποψινό «Βράδυ» (23.10 Alpha)ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τους Δήμο Βερύκιο, Αθηναΐς Νέγκα, Νίκη Βακάλη και Πέτρο Τατσόπουλο.

Με Σεφερλή και Κόκλα το «Τhe 2night Show»

Με τους Κώστα Κόκλα ,Μάρκο Σεφερλή και Άκη Βαρδαλάκη- το τηλεοπτικό ταίρι του Τάκη Τσουκαλά- απαντούν οι Γρηγόρης Αρναούτογλου και Δημήτρης Σταρόβας (23.15,ΑΝΤ1).

Ντοκιμαντέρ: «Ένα μέλλον χωρίς πετρέλαιο»

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής, «Ένα μέλλον χωρίς πετρέλαιο», θα μεταδώσει απόψε στις 00.30 η ΕΡΤ1.Το ντοκιμαντέρ καταγράφει μια περίοδο τριών ετών, κατά την οποία μία επιστημονική ομάδα προσπαθεί να πείσει τη διεθνή κοινότητα ότι τόσο ο Βορράς όσο και ο Νότος θα βγουν κερδισμένοι, υποστηρίζοντας αυτό το μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης της μετα-πετρελαϊκής εποχής.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x