Media

Media: Eμβόλιμη σε Superleague, Κύπελλο σε Αγγλία -Ιταλία και κρίσιμοι αγώνες για τους «Δικέφαλους»

Έναρξη του β' γύρου της Superleague σήμερα με την διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής.

Έναρξη του β' γύρου της Superleague σήμερα με την διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με την ομάδα του Μοράις να κοντράρονται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (17.15,Novasports2HD) και τους ερυθρόλευκους να ταξιδεύουν στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Αστέρα (19.30, Novasports1HD).

Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας είναι: ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος(15.00,Novasports2HD), Ατρόμητος- Α.Ο.Κ. (15.00, Novasports3HD, ( Ξάνθη-Ηρακλής (17.15, Novasports3HD),Βέροια-ΑΕΛ (17.15, Novasports5HD). Δύο παιχνίδια έχουν οριστεί για αύριο, Πέμπτη . Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό (Novasports1HD) και στις 19.30 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πλατανιά (Novasports1HD).

Στην Football League, από την ΕΡΤ2 θα καλυφθεί το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ στη Ριζούπολη. Σέντρα στις 15.00.

Κρίσιμη η 13η στροφή της Basketball Champions League

Η νίκη είναι απαραίτητη σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην 13η αγωνιστική της Basketball Champions League. Στις 19.00, οι ασπρόμαυροι υποδέχονται στην Πυλαία τη γερμανική Όλντενμπουργκ (Novasports3) και θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να «κλειδώσουν» ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δύο ώρες μετά, στις 21:00 οι κιτρινόμαυροι, που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Παρτιζάν (ΕΡΤ3) με νίκη έχουν ελπίδες και για την 2η θέση.

Ευρωπαϊκές μάχες για Ολυμπιακό σε βόλεϊ και πόλο

Στις 16:00, Ολυμπιακός στο βόλεϊ ανδρών αντιμετωπίζει στη Ρωσία τη Σουργκούτ σε αγώνα ρεβάνς και θέλει να υπερασπιστεί τη νίκη από το πρώτο ματς προκειμένου να προκριθεί στους «16» του CEV Cup. Ο αγώνας δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, ωστόσο μπορείτε να ενημερωθείτε από τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ευρωπαϊκό αγώνα έχει και η ομάδα στο πόλο ανδρών των ερυθρολεύκων που στις 20.30 αντιμετωπίζει στη Γερμανία τη Σπαντάου (Novasports 2HD) για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Κύπελλο σε Αγγλία και Ιταλία

Στον διεθνή χώρο, απόψε ξεχωρίζουν ο επαναληπτικός Πλίμουθ – Λίβερπουλ (21.45,Novasports4HD) για τον 3ο γύρο του FA Cup με τους «κόκκινους» να θέλουν θετικό αποτέλεσμα μετά το 0-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα και ο νοκ άουτα αγώνας Λάτσιο-Τζένοα (22:00, Novasports2HD) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Έναν αγώνα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης αυτόν ανάμεσα σε Ρόμα-Σαμπντόρια (22.00, Novasports5HD) για την ίδια διοργάνωση.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός από την ΕΡΤ2

Πρώτος στη μάχη της 18ης αγωνιστικής της Eurleague μπαίνει ο Παναθηναϊκός που κοντράρεται με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Τουρκία. Τζάμπολ την Πέμπτη στις 19:30 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2. Τα άλλα ματς της πρώτης ημέρας της αγωνιστικής είναι τα: ΤΣΣΚΑ-Μπάμπεργκ (19:00, Novasports2HD), Μακάμπι-Ερυθρός Αστέρας (21:05 ,Novasports2HD), Αρμάνι Μιλάνο-Γαλατασαράι (21:15 ,Novasports4HD) και Μπαρτσελόνα-Αναντόλου Εφές (22:00 ,Novasports3HD).

Το 3ο επεισόδιο των Battles του «The Voice»

Τα συγκλονιστικά Battles συνεχίζονται απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΙ, με το 3ο επεισόδιο του «The Voice of Greece», όπου 26 τραγουδιστές διαγωνίζονται σε ζευγάρια και μόνο οι μισοί θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση των knock outs!

Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ

Μία νέα εκπομπή για το κρασί με τίτλο «Οίνος ο αγαπητός», κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 19:00, με σκοπό να «ταξιδέψει» τους τηλεθεατές στους δρόμους του κρασιού της Ελλάδας. Στο 1ο επεισόδιο η Νεμέα και το αγιωργίτικο.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x