Media

Media: Euroleague, το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και τα ματς «φωτιά» των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Με Euroleague και το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη επί της Εφές απόψε, προκειμένου να ξαναμπεί σε τροχιά πρόκρισης. Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ στις 21:45, με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Βάιου Τσούτσικα και τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας έχουν ως εξής: Στις 19:00 παίζουν ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αρμάνι Μιλάνο (Novasports 3HD), Γαλατάσαραϊ - Ζάλγκιρις (Novasports 2HD) και στις 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports 3HD).

Στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν δύο επιλογές: Στις 21:45 η Λιλ υποδέχεται την Σεντ Ετιέν (Novasports4HD) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Ligue 1 και στις 22:30 η Αρούκα φιλοξενεί την Εστορίλ (Novasports1HD) για την 17η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο
Και αυτό το Σαββατοκύριακο το ραντεβού σου είναι με τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Κράτα τη βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να μη χάσεις φάση από την αγωνιστική δράση του διημέρου. Το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου και άλλα σπουδαία παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα. Φουλ δράση στη Football League αλλά και στη Γ’ Εθνική, στο μπάσκετ με αγώνες για το κύπελλο, σούπερ ντέρμπι στο πόλο ανδρών, σημαντικά παιχνίδια στο βόλεϊ των ανδρών, καθώς και στο μπάσκετ γυναικών. Η βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να τα ακούσεις όλα!

Η 11η αγωνιστική της Superleague έχει ντέρμπι
Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ξεχωρίζει αναμφίβολα στην εξ αναβολής 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή στις 19.30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ΑΕΚ με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD.

Ραδιοφωνικά, όπως προείπαμε, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται στις επάλξεις από νωρίς! Συντονιστείτε από το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας για να ζήσετε στους ρυθμούς του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου το σπουδαίο ματς για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κρατήστε κολλημένη τη βελόνα στους 94,6 και ακούστε στις 19:30 τον αγώνα σε περιγραφή Τάσου Νικολογιάννη και Γιώργου Τσακίρη. Και μετά το σφύριγμα της λήξης αρχίζει το ραδιοφωνικό πάρτι. Ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις, επικοινωνία μέχρι την άλλη μέρα το πρωϊ με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου.

Τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής -καιρού επιτρέποντος- είναι τρία το Σάββατο: Ηρακλής -Κέρκυρα (15.00,Novasports2HD), Βέροια- Λεβαδειακός (17.15,Novasports1H) και Πλατανιάς – Ολυμπιακός (19.30, Novasports2HD) και τέσσερα την Κυριακή: Λάρισα –ΠΑΟΚ (15.00,Novasports2HD), Ατρόμητος – Πανιώνιος (17.15,Novasports3HD), Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (17.15,Novasports2HD) και Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (17.15,Novasports4HD).

Η ημιτελική φάση του Κυπέλλου στο μπάσκετ
Με τη συμμετοχή του Άρη, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε νοκ άουτ αγώνες διεξάγεται η ημιτελική φάση του Κυπέλλου στο μπάσκετ με φόντο τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου. Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στις 17.00 με τον Άρη να υποδέχεται την ΑΕΚ (Novasports3HD), ενώ την Δευτέρα στις 19.00 είναι το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (Novasports2HD).

Η 10η στροφή της Football League
Από τις συνολικά εννέα αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής της Football League, δύο θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 που έχει και τα δικαιώματα. Μία το Σάββατο στις 15.00 ανάμεσα σε Αγροτικό Αστέρα και Άρη και μία την Κυριακή στις 17:00 ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Λαμία.

Σούπερ ντέρμπι στο πόλο
Από το Novasports1HD στις 19.00, θα καλυφθεί τηλεοπτικά το ντέρμπι Βουλιαγμένη- Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Παμβοχαϊκός-Ολυμπιακός
Στα υπόλοιπα αθλήματα, μετάδοση θα έχουν το Σάββατο το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (16:00,Novasports5HD) για την Α1 μπάσκετ γυναικών, και την ίδια ημέρα το Παμβοχαϊκός-Ολυμπιακός (18:00,Novasports5HD) για την Volley League Πάμε Στοίχημα των ανδρών.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, Σεβίλλη-Ρεάλ και Φιορεντίνα-Γιουβέντους
Στα διεθνή έχει πολύ σπουδαία παιχνίδια το Σαββατοκύριακο με την 21η αγωνιστική της Premier League να έχει τα περισσότερα, όπου χωρίς αμφιβολία ξεχωρίζει το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ την Κυριακή στις 18.00. Ο Μουρίνιο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κλοπ σε ένα ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά από Cosmote Sport 1 HD. Την ίδια ημέρα η Λέστερ θα προσπαθήσει, μετά την Τότεναμ, να κόψει και αυτή βαθμούς από την Τσέλσι, ώστε να μειωθεί κι άλλο η διαφορά της από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Σέντρα στις 19.30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1 HD.

Το ίδιο θέλει να κάνει και η Φιορεντίνα που φιλοξενεί την Γιουβέντους στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A, όπου η «μεγάλη κυρία» είναι πρωτοπόρος με μόλις 4 βαθμούς από την δεύτερη Ρόμα. Σέντρα την Κυριακή το βράδυ στις 21.45 με μετάδοση από το Cosmote Sport 1 HD. Την ίδια ώρα, η Σεβίλλη φιλοξενεί ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά για την 18η αγωνιστική της La Liga, σε ένα ματς διαφορετικό από αυτό του κυπέλλου που έγινε μεσοβδόμαδα, αφού θέλει οπωσδήποτε νίκη για να μειώσει την διαφορά τους στον βαθμολογικό πίνακα στον ένα βαθμό, προκειμένου να μείνει και αυτή σε τροχιά τίτλου. Τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2 HD.

Από τα υπόλοιπα ματς του Σαββατοκύριακου ξεχωρίσαμε από το Σάββατο τα: Λεγκανές - Αθλέτικ Μπιλμπάο (14:00, Cosmote Sport 2 HD), Σουόνσι - Άρσεναλ (17:00, Cosmote Sport 1 HD), Μπαρτσελόνα - Λας Πάλμας (17:15, Cosmote Sport 2 HD), Ρεν-Παρί ΣΖ (18:00,Novasports3HD), Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις (19:30, Cosmote Sport 2 HD), Ντεπορτίβο Τσάβες-Σπόρτινγκ (20:15, Novasports3HD), Λοριάν-Γκινγκάμπ (21:00,Novasports1HD),Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Βιγιαρεάλ (21:45, Cosmote Sport 2 HD) και Ίντερ – Κιέβο (21:45, Cosmote Sport 1 HD).

Από την Κυριακή τα: Βαλένθια - Εσπανιόλ (13:00, Cosmote Sport 2 HD), Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 15:30, Cosmote Sport 1 HD), Ουντινέζε – Ρόμα (16:00, Cosmote Sport 3 HD), Λάτσιο - Αταλάντα (16:00, Cosmote Sport 6 HD) Θέλτα – Αλαβές (17:15 Cosmote Sport 2 HD), Πόρτο-Μορεϊρένσε (20:00,Novasports3HD) και Μαρσέιγ-Μονακό (22:00 ,Novasports2HD).

Άκυρος και επίσημα ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες
Οριστικά και αμετάκλητα έκλεισε το κεφάλαιο για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών με την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που δημοσιεύθηκε σήμερα κηρύσσοντας αντισυνταγματικό το νόμο της κυβέρνησης.
Μετά τη σημερινή απόφαση, που δημοσιεύθηκε δημόσια στο ακροατήριο, οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών που κατέβαλαν συγκεκριμένα ποσά για τις άδειες που πλέον δεν ισχύουν μπορούν να ζητήσουν πίσω τα χρήματά τους, ενώ στο εξής το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Σε νέα ώρα η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Αλλάζει ώρα η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και από αυτό το Σάββατο θα προβάλλεται στο εξής στις 21.00. Στην πρώτη εκπομπή του έτους ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται τον Κωστή Μαραβέγια σε μια μουσική βραδιά παρέα με τους Πάνο Μουζουράκη, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργο Καπουτζίδη κ.α.

«Μαζί με το ζόρι» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την ρομαντική κωμωδία «Μαζί με το ζόρι» έχει προγραμματίσει για το Σάββατο στις 21.00 το Star σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Άνταμ Σάντλερ και η Ντρου Μπάριμορ.

«Happy Traveller» στην Σιγκαπούρη
Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς του πλανήτη, την Σιγκαπούρη θα περιηγηθεί ο Ευτύχης Μπλέτσας με την κάμερα της εκπομπής «Happy Traveller» το Σάββατο στις 18.30 στον ΣΚΑΪ.

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ
Ένα ανατρεπτικό σόου μαγειρικής με τίτλο «Μαγείρισσα Άμεσης Βοήθειας» και παρουσιάστρια την Μυρσίνη Λαμπράκη, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 20.00 στον ΣΚΑΙ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x