Media

Media: Europa, Basketball Champions League, «σεντόνι» και Γκάλης

Φουλ δράση σήμερα εντός και εκτός Ελλάδας με τις ευρωπαϊκές « μάχες» των ελληνικών ομάδων σε Europa League και Basketball Champions League να ξεχωρίζουν.

Η πρώτη σέντρα της ημέρας θα δοθεί νωρίς και συγκεκριμένα στις 15.00 σε αγώνες της εμβόλιμης 17ης αγωνιστικής της Football League. Από τις συνολικά επτά αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την Τετάρτη, τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3 θα έχει το ματς Σπάρτη-Άρης. Εννοείται ότι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα και θα σας ενημερώνει.

Για το γόητρο ο ΠΑΟΚ

Χωρίς ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Europa League αλλά με θέληση για μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 19:00 στο Γκελζενκίρχεν τη Σάλκε στη ρεβάνς της ήττας του με 0-3 στην Τούμπα. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και τηλεοπτική από το Cosmote Sport 3 HD.

Την ίδια ώρα έχουν προγραμματιστεί άλλα δύο παιχνίδια για την ίδια διοργάνωση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει στη Γαλλία την Σεντ Ετιέν (Cosmote Sport 1 HD), στη ρεβάνς του υπέρ της 3-0 και η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Κράσνονταρ (Cosmote Sport 5 HD) με τους Τούρκους να ψάχνουν την ανατροπή του σε βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα.

Κουνάνε… σεντόνι σε Οπόρτο και Σεβίλλη

Παραμένουμε σε ευρωπαϊκού ρυθμούς αλλά αλλάζουμε διοργάνωση. Μεταφερόμαστε στη φάση των «16» του Champions League, όπου ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της φάσης με τις αναμετρήσεις Πόρτο -Γιουβέντους (21.45,Cosmote Sport 2HD) και Σεβίλλη -Λέστερ (21.45,Cosmote Sport 1HD).

Για το θαύμα ο ΠΑΟΚ, σφραγίζει την πρόκριση ο Άρης

Το εισιτήριο για τους «16» του Basketball Champions League, όπου βρίσκεται από χθες η ΑΕΚ, ευελπιστούν να πάρουν απόψε ΠΑΟΚ και Άρης. Στις 19:30, ο Δικέφαλος φιλοξενείται από την Παρτιζάν Βελιγραδίου και καλείται να ανατρέψει την ήττα του στη Θεσσαλονίκη με δύο πόντους (Novasports2HD). Στις 21:30, ο Άρης αντιμετωπίζει στη Γαλλία τη Στρασμπούρ και θέλει να υπερασπιστεί το +19 (71-52) του πρώτου αγώνα (ΕΡΤ3).

Εξ αναβολής Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης

Στις 19:45, το Cosmote Sport 4 HD θα μεταδώσει ζωντανά από το «Μεστάγια» το εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της LaLiga, Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Νίκος Γκάλης στην ΕΡΤ

Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, είναι προσκεκλημένος του Βαγγέλη Ιωάννου στην εκπομπή «Sports. Doc» της ΕΡΤ1, που θα προβληθεί απόψε στις 22:15.

Αφιέρωμα στον μπασκετικό ΠΑΟΚ

Στις 22:00 το Novasportsstories θα προβάλλει το μπασκετικό αφιέρωμα «ΠΑΟΚ, η χρυσή δεκαετία». Αναφέρεται, φυσικά, στη δεκαετία των '90s. Από το θρίαμβο της Ναντ στο κλάμα του Μπάνε στη Γενεύη, το πρωτάθλημα του '92 και την πίκρα του φάιναλ-φορ του '93, ως τον θρίαμβο της Τεργέστης και τα κύπελλα Ελλάδας το '95 και το '99.

Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι Μαριάννα Τουμασάτου, Ευθύμης Ζησάκης, Εύα Λάσκαρη και με σύνδεση Skype η Αννέτ Αρτάνι από τη Νέα Υόρκη θα είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The2night Show».Στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

Προαναγγέλουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι του Mega

Οι εργαζόμενοι του Mega σε μία μακροσκελή ανακοίνωση με τίτλο «8 μήνες απλήρωτοι, 12 μήνες όμηροι» περιγράφουν τις δραματικές εξελίξεις του καναλιού και προαναγγέλουν κινητοποιήσεις. «Από τη δική μας μεριά θέτουμε το τέλος του μήνα Φεβρουαρίου ως το απώτερο όριο της αντοχής μας. Στη σημερινή συνέλευση των Εργαζομένων του MEGA αποφασίσαμε ότι αν μέχρι 28/2/17 δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας, θα προχωρήσουμε από 1/3/17 σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Ως εκ τούτου, στα διαφημιστικά breaks αντί για διαφημίσεις θα μεταδίδεται το αίτημά μας για πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων και άμεση επιστροφή στην κανονικότητα του σταθμού.» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x