Media

Media: Nτέρμπι «αιωνίων», ΑΕΛ-ΑΕΚ και μονομαχία Κλοπ-Μουρίνιο

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των Media.

Εβδομάδα «φωτιά» αυτή που διανύουμε αφού αρχίζουμε σήμερα με ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ και με ΑΕΛ-ΑΕΚ για Superleague αλλά και μονομαχία Κλοπ-Μουρίνιο στην Premier League. Από αύριο κινούμαστε σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς με Champions και Europa League.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό Superfoods, για την 2η αγωνιστικής της Basket League, ξεχωρίζει αναμφίβολα στην σημερινή αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα. Τζάμπολ στις 19.00 στο ΣΕΦ με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Χρήστου Ρομπόλη και Νίκου Ζέρβα και σχόλιο Μιχάλη Λεάνη. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το OTE Sport 4HD.

Μισή ώρα μετά, στις 19.30 θα δοθεί και η σέντρα στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ στο «AEL FC Arena», όπου ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Πετρωτού και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Ντέρμπι έχουν, όμως, και στην Αγγλία, όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια «μάχη» πόλεων που κρατά πάρα πολλά χρόνια. Στις 22.00, ο OTE Sport 1 HD θα μεταδώσει ζωντανά από το «Άνφιλντ» το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Στην ΕΡΤ τα δικαιώματα της Football League
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Football League βρήκε την «χρυσή» τομή με του ιθύνοντες της ΕΡΤ και ήρθαν σε συμφωνία για την μετάδοση των αγώνων της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, που, επιτέλους, ξεκινάει το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, που θα προβληθεί στις 00.15, αποκαλύπτεται όλο το παρασκήνιο για την ΕΠΟ: Οι καταγγελίες για χρηματισμούς, η παρέμβαση της FIFA, οι έριδες στη διαιτησία, ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας.

«Ξανακουνάμε» σεντόνι αύριο
Συνεχίζεται το Champions League αύριο με την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Όλα τα ματς θα καλυφθούν από τα κανάλια του OTETV. Αναλυτικά οι μεταδόσεις, όλες την γνωστή ώρα (21.45): ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μονακό (OTE Sport 8 HD), Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Σεβίλλη (OTE Sport 7 HD), Λέστερ - Κοπεγχάγη ( OTE Sport 6 HD), Σπόρτινγκ - Ντόρτμουντ (OTE Sport 5 HD), Λιόν - Γιουβέντους (OTE Sport 4 HD), Ρεάλ Μαδρίτης - Λέγκια (OTE Sport 3 HD), Μπάγερ Λεβερκούζεν – Τότεναμ (OTE Sport 2 HD). Ο OTE Sport 1 HD θα έχει και σε αυτήν την αγωνιστική την εκπομπή «UEFA Champions League, Λεπτό προς λεπτό» με όλες τις σημαντικές φάσεις των εν εξελίξει αγώνων.

Από την ΕΡΤ1 η πρεμιέρα της ΑΕΚ στην Ευρώπη
Την Τρίτη στις 19:00 η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο Basketball Champions League με αντίπαλο την Ζολνόκι Ολάι στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

5ωρη στάση των τεχνικών στα κανάλια
Χωρίς τις πρωινές εκπομπές έμειναν σήμερα τα κανάλια από τις 10.00-15.00, μετά την προκήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας για τους τεχνικούς που απασχολούνται στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Ματαιώθηκε προσωρινά ο διαγωνισμός προσλήψεων στην ΕΡΤ
Δεκτή έκανε το δικαστήριο την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΠΟΣΠΕΡΤ για την ματαίωση του διαγωνισμού για 51 προσλήψεις στην ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να «παγώσει» η διαδικασία μέχρι την κύρια εκδίκαση της υπόθεσης.

Πρεμιέρα για τους «Συμμαθητές»
Με τον 3ο κύκλο επεισοδίων επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς δέκτες η σειρά Συμμαθητές» που θα προβάλλεται καθημερινά στις 22.15 στον ΑΝΤ1.

«Robocop» σε A' τηλεοπτική προβολή
Στις 22.30, ο Alpha θα δείξει σε Α' τηλεοπτική προβολή το «Robocop», ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του 1987.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x