Media

Media: Play off στο μπάσκετ, ημιτελικά στο Champions League και το «διάλειμμα» για τα «καλημερούδια»

Ο δεύτερος ημιτελικός του Champions League ξεχωρίζει από το σημερινό αθλητικό πρόγραμμα, αφού δεν θα διεξαχθεί η ρεβάνς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας,.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Champions League ξεχωρίζει από το σημερινό αθλητικό πρόγραμμα, αφού δεν θα διεξαχθεί η ρεβάνς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την οριστική απόφαση του Ιβαν Σαββίδη να μην αγωνιστεί ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου κοντράρονται απόψε στο «Βιθέντε Καλντερόν» στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση και θέλουν να κάνουν σημαντικό βήμα για να βρεθούν στον τελικό του Μιλάνου. Σέντρα στη γνωστή ώρα (21.45) με διπλή τηλεοπτική κάλυψη τόσο από την ΕΡΤ1 όσο και από τον OTE Sport 1 HD.

Συνεχίζονται, παράλληλα, τα προημιτελικά της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να δίνουν τον πρώτο τους «τελικό» στα play off, αφού ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό. Τζάμπολ στο Ο.Α.Κ.Α στις 18.45 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 και τηλεοπτική από τον OTE Sport 4 HD.

Νωρίτερα, στις 17.00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στη Ρόδο και θέλει να περάσει νικηφόρα προκειμένου να κάνει το 2-0 στη σειρά και να προκριθεί στους «4» της διοργάνωσης , όπου θα αναμετρηθεί με τον Άρη. Ο ΣΠΟΡFM 946, θα βρεθεί στο «Βενετόκλειο» και θα ενημερώνει για την εξέλιξη του αγώνα, ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Απόψε θα μάθουμε και τον κάτοχο του Eurocup. Στις 20.00, το Eurosport 2 θα καλύψει ζωντανά από την Κωνσταντινούπολη τον αγώνα Γαλατάσαραϊ- Στρασμπούρ στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό, με τους Τούρκους να θέλουν να καλύψουν το -4 του πρώτου παιχνιδιού προκειμένου να κατακτήσουν την κούπα, που τους εξασφαλίζει μια θέση στην Euroleague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Φουλ δράση στην Football League με την διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής και συγκεκριμένα της 30ης. Από τις έξι συνολικά σημερινές αναμετρήσεις οι δύο που θα καλυφθούν τηλεοπτικά είναι οι: Ζάκυνθος – Αχαρναϊκός(15.00, OTE Sport 3 HD) και Τρίκαλα – ΑΕΛ (17:30,OTE Sport 3 HD).

Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ αναλυτικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Πρόωρο τέλος για τα «Καλημερούδια»

Το προσωρινό τέλος του «Καλημερούδια» ανακοίνωσε λίγο πριν το τέλος της σημερινής εκπομπής η Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Υπάρχουν κάποια θέματα οικονομικά στο κανάλι που δεν έχουν να κάνουν ούτε με εμάς, ούτε με τους τεχνικούς, ούτε φυσικά με εσάς. Είναι θέματα που είναι πάνω και πέρα από εμάς και μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα διάλειμμα κι ελπίζουμε να μην κρατήσει πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Το Bootcamp του «The X Factor» απόψε στις 22.15 στον ΣΚΑΪ

Η διαδικασία των auditions του «The X Factor» ολοκληρώθηκε και το μουσικό show συνεχίζεται με την φάση του Bootcamp, όπου η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη παίρνει και πάλι θέση και επιλέγει από τους καλούς… τους καλύτερους.

Επιτροπή και περισσότεροι από 150 διαγωνιζόμενοι, καθώς και όλοι οι συντελεστές του “The X Factor”, βρέθηκαν στα Ιωάννινα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Bootcamp. Στo τέλος, θα παραμείνουν μόνο 40 διαγωνιζόμενοι! Στις 22.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x