Media

Media: «Αιώνιοι» και η υπόλοιπη δραστηριότητα του τριημέρου

Μετά το χθεσινό «δώρο» του Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για την 10η αγωνιστική του TOP16 της Ευρωλίγκα να πάρει την νίκη.

Μετά το χθεσινό «δώρο» του Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (9.00μ.μ. Νοvasports 2) για την 10η αγωνιστική του TOP16 της Ευρωλίγκα να πάρει την νίκη προκειμένου να «κλειδώσει» την πρόκριση στα πλέι οφ και παράλληλα να μπορέσει να διεκδικήσει πλεονέκτημα έδρας. O ΣΠΟΡFM 94,6 θα καλύψει ζωντανά από την «Κόμπανκ Αρένα» την προσπάθεια της ομάδας του Τζόρτζεβιτς με τον απεσταλμένο του σταθμού και της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ», Δημήτρη Κοντό. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από Novasports 2.

Σέντρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας
Με νοκ άουτ αγώνες συνεχίζεται το Κυπέλλο Αγγλίας «The Emirates Cup». Σήμερα στις 21:55, το Novasports 1 θα μεταδώσει ζωντανά το ματς Ρέντινγκ – Κρίσταλ Πάλας στον πρώτο από τους τέσσερις αγώνες της φάση των «8» και ακολουθούν τα Έβερτον – Τσέλσι (Σάββατο στις 19:30, Novasports 2), Άρσεναλ – Γουότφορντ (Κυριακή στις 15:30, Novasports 6), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ (στις 18:00,Novasports 2).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ακούστε την Κυριακή στις 19.30 το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου στον Νο1 αθλητικό σταθμό της χώρας: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ζωντανά στους 94,6 με περιγραφή έκπληξη! O δημοσιογραφικός στρατός του ΣΠΟΡ FM 94,6 μεταδίδει όλα όσα θέλετε να μάθετε, λεπτό προς λεπτό, σε απευθείας σύνδεση με το «Γ. Καραϊσκάκης». Από το φινάλε του ματς έως και τα μεσάνυχτα σχόλια και αναλύσεις από τους σχολιαστές του σταθμού, αλλά και κορυφαίους Έλληνες αθλητικογράφους. Τα μεσάνυχτα ακριβώς και μέχρι… όσο πάει, ο Γιώργος Νοικοκύρης και ο Νικόλας Βασιλαράς ανοίγουν τις γραμμές και ο λόγος περνάει σε εσάς! Το ντέρμπι συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσης με τον Κώστα Μιαούλη να παίρνει τη σκυτάλη από τους «Experts» και να μιλάει με τους ακροατές του ΣΠΟΡ FM για το ντέρμπι μέχρι το χάραμα! Ρεπορτάζ, άποψη, επικοινωνία για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου.

Οι «αιώνιοι» στα Novasports 1 και Novasports 1 HD

Όπως σε όλα τα ντέρμπι, έτσι και αυτή την Κυριακή τα αθλητικά κανάλια της Nova έχουν ετοιμάσει πολλά και όμορφα πράγματα για τους συνδρομητές τους. Από τις 16:00 το Novasports 1 και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους θα έχουν τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 19:30 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή των Ηλία Βλάχου και Άγγελου Στυλιάδη, ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Νίκου Τζουάννη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ντέρμπι και στην Α1
Την Κυριακή στις 17.00, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 22η ημέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται και σε αυτό το μεγάλο ματς. O Χρήστος Ρομπόλης θα σας ενημερώνει από νωρίς για όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός του Ο.Α.Κ.Α.. Τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 4HD.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα, Διομήδης Άργους - Φίλιππος Βέροιας και Παναθηναϊκός - ΑΟ Θήρας
Στα υπόλοιπα αθλήματα, ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Το Σάββατο στις 19.30 υποδέχεται την Μπαρτσελονέτα (Novasports 4) για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Len Champions League. Νωρίτερα το Σάββατο και συγκεκριμένα στις 14:00, ο Διομήδης Άργους αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Βέροιας (ΕΡΤ3) στο ντέρμπι κορυφής της 21ης αγωνιστικής της A1 Χάντμπολ Ανδρών. Μία ώρα μετά, στις 15.00 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΑΟ Θήρας (Novasports 6) στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής την Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Χωρίς ντέρμπι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Στην Ευρώπη, αν και απουσιάζουν τα ντέρμπι αυτό το σαββαοκύριακο, υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Από το Σάββατο επιλέξαμε τα: Μπαρτσελόνα- Χετάφε (17:00,OTE Sport 2 HD), Ατλέτικο Μαδρίτης- Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (21:30,OTE Sport 2 HD) για την 29η αγωνιστική της La Liga, Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ (19:30,OTE Sport 3 HD) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στην Bundesliga, Λοριάν – Μαρσέιγ (18:00,Novasports 6) για την 30η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, Εστορίλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (20:30, Novasports 6), Πόρτο – Ουνιάο Μαδέιρα (22:45,Novasports 2) για την 26η ημέρα της Primeira Liga, Αϊντχόφεν – Χέρενφεν (20:45 ,Novasports 3) για την 27η αγωνιστική της Eredivisie και Ίντερ – Μπολόνια (21:45,OTE Sport 1 HD).

Την Κυριακή, ξεχωρίζει η «μάχη» Ρεν – Λιόν (22:00,Novasports 2), αφού και οι δύο κυνηγούν την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στο Champions League. Από εκεί και πέρα την ίδια ημέρα έχουμε τα : Μπάγερ Λεβερκούζεν – Αμβούργο
(16:30,OTE Sport 3 HD), Ντόρτμουντ –Μάιντς( 18:30,OTE Sport 3 HD), Τρουά – Παρί Σεν Ζερμέν (15:00,Novasports 3),Φίτεσε – Φέγενορντ (15:30,Novasports 7), Ζενίτ – Ρούμπιν(18:30,Novasports 7)για την 20η ημέρα του ρωσικού πρωταθλήματος, Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ (17:00,OTE Sport 2 HD) Λας Πάλμας-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30,OTE Sport 2 HD) , για την 29η αγωνιστική της La Liga και Νάπολι –Παλέρμο (21:45,OTE Sport 1 HD).

Στην Μπανγκόκ το «Happy Traveler», με ελβετικές γεύσεις οι «Γλυκές Αλχημείες»
Στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ, θα μας ταξιδέψει το «Happy Traveler» με τον Ευτύχη Μπλέτσα αύριο στις 16.45 στον ΣΚΑΪ, ενώ στις 20.00 στο ίδιο κανάλι οι «Γλυκές Αλχημείες» και ο Στέλιος Παρλιάρος ψάχνουν ελβετικά γλυκά παραδοσιακά, νόστιμα και με ιστορία. Και τα βρίσκει σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Βασιλεία…

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» σε αποκριάτικους ρυθμούς
Σε ρυθμούς αποκριάτικους θα κινηθεί το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αυτό το Σάββατο στις 21:00(Alpha). Στην εκπομπή, θα ακουστούν ποπ και ροκ τραγούδια από το συγκρότημα «Μέλισσες», αλλά και λαϊκά τα οποία ερμηνεύουν οι: Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστας Καραφώτης, Λένα Αλκαίου, Ζωή Παπαδοπούλου και Άρης Καμπανός.

Οι ταινίες της Κυριακής
Η περιπέτεια φαντασίας ο «Εξολοθρευτής: Genesys» με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, θα προβληθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή στις 22.00 στο Novacinema 1.

Η κωμωδία «Ζωολογικός κήπος» σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση, η πρόταση του Alpha στις 21.00. Την επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή «Τρώει STORY 30 χρόνια τώρα» θα δείξει το Star στις 21.00, ενώ το Mega την ίδια ώρα θα προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ξενοδοχείο για τέρατα».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x