Media

Media: Απόψε και Ελλάδα-Εσθονία και Ολλανδία - Γαλλία

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των Media

Με στόχο το 3 στα 3 η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε στις 21.45 την Εσθονία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει το «παρών» και στο Ταλίν με τον απεσταλμένο του Γιώργο Χελάκη που θα είναι στην περιγραφή του αγώνα. Τηλεοπτική μετάδοση από τον ΣΚΑΪ σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη, αλλά και από το ΟΤΕ SPORT 1HD σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.

Εκτός από τον αγώνα της Εθνικής, παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία που θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE Sport 3 HD. Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς: Νήσοι Φαρόε - Πορτογαλία (OTE Sport 7 HD), Λετονία – Ουγγαρία( OTE Sport 8 HD), Γιβραλτάρ – Βέλγιο(OTE Sport 5 HD),Σουηδία - Βουλγαρία (OTE Sport 4 HD) και Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Κύπρος (OTE Sport 2 HD). Σέντρα όλων των αγώνων στις 21.45.

Αύριο Τρίτη ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική των Προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης και ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις: Σλοβενία-Αγγλία (21.45, OTE sport1HD), Γερμανία-Βόρειος Ιρλανδία (21.45,OTE sport2HD),Σλοβακία-Σκωτία (21.45,OTE sport3HD) και Δανία-Μαυροβούνιο (21.45, OTE sport4HD).

5ωρη στάση εργασίας στα ιδιωτικά κανάλια
Πεντάωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 και πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας .

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» στις 00.15 με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, εστιάζει στο «κλειδί» της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ φωτίζει τα σκοτεινά σημεία των εκλογών της ΕΠΟ .

«Δύο ημέρες, μία νύχτα» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Τη δραματική ταινία του Ζαν Πιερ Νταρντέν «Δύο Ημέρες, Μία Νύχτα» με την Μαριόν Κοτιγιάρ θα δείξει απόψε στις 21.00 το Village Cinema HD σε Α’ προβολή.

Ταυτόχρονα, στο OTE Cinema 4HD ξεκινά απόψε στις 22.00, ο 2ος κύκλος της βραβευμένης δραματικής σειράς «Happy Valley».

Η Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνίστρια στο «Ταμάμ»
Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, η Μυρτώ Αλικάκη επιστρέφει στη μικρή οθόνη σε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς θα αντικαταστήσει την Μαρία Λεκάκη, στον 3o κύκλο της σειράς «Ταμάμ» στον ΑΝΤ1.

«Divorce»: Νέα σειρά στη Nova
H νέα σειρά της HBO με τίτλο «Divorce» και πρωταγωνίστρια τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αρχίζει απόψε στις 21.15 στο Novacinema4HD.

Ο Φουρθιώτης νικητής στην πρώτη κόντρα με την Μπεκατώρου
Η μετακόμιση της Μαρίας Μπεκατώρου στην μεσημεριανή ζώνη απέναντι στον Μένιο Φουρθιώτη δεν φαίνεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης. Η εκπομπή «ΣΟΥΚΟΥ» στην πρεμιέρα του Σαββάτου έκανε 11,9% στο σύνολο και 14,1% στα κοινά 15-44 και η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Epsilon 16,5% στο σύνολο και 11% στα κοινά 15-44, με τον ΑΝΤ1 να επικρατεί στο δυναμικό κοινό.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x