Media

Media: Διευκρινίσεις Τσακνή για Μπέζο και το πρόγραμμα της ημέρας

Στον ντόρο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για το κόστος της εκπομπής του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε ο Διονύσης Τσακνής. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εμβόλιμες αγωνιστικές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν τα: Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Λεγκανές (21.00, OTE Sport 8 HD), Οσασούνα - Εσπανιόλ (21.00, OTE Sport 2 HD), Ζανκτ Πάουλι - Μόναχο 1860 (21.15, OTE Sport 7 HD) και τέλος, Βαλένθια – Αλαβές (23.00, OTE Sport 1 HD).

Διευκρινιστική δήλωση Τσακνή για την εκπομπή του Μπέζου
Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε για το κόστος της εκπομπής που παρουσιάζει στην ΕΡΤ ο Γιάννης Μπέζος, αλλά και τις δηλώσεις του ίδιου του ηθοποιού, ο πρόεδρός της, Διονύσης Τσακνής, με διευκρινιστική του δήλωση ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύουν τα ποσά που γράφτηκαν. « Η εκπομπή “Μιλώντας για το Θέατρο”, δώδεκα επεισοδίων με παρουσιαστή τον κύριο Γιάννη Μπέζο, έχει συνολικό κόστος, 90.240 ευρώ, άρα κόστος ανά επεισόδιο 7.520 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Αναφερόμαστε στο συνολικό κόστος ανά εκπομπή και όχι στην αμοιβή του συγκεκριμένου ηθοποιού – παρουσιαστή», αναφέρει σχετικά.

Στον OTE TV το International Basketball Tournament
Από τον OTE Sport 4HD θα καλυφθεί τηλεοπτικά το πρώτο International Basketball Tournament, το οποίο θα διεξαχθεί από αύριο στο Ηράκλειο της Κρήτης με τη συμμετοχή του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού, της Αναντολού Εφές, του Ερυθρού Αστέρα και της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Έτσι την Παρασκευή στις 18.00 παίζουν Αναντολού Εφές-Χάποελ Ιερ. και στις 20.30 ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα. Την Κυριακή στις 18.00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 20.30 ο μεγάλος. Ραδιοφωνική κάλυψη του τουρνουά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η διάψευση του Χατζηνικολάου
Διέψευσε μέσω twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου τα σενάρια που ήθελαν να συγχωνεύεται ο όμιλος της RealGroup με αυτόν του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Οι διαδιδόμενες "πληροφορίες" περί δήθεν συγχώνευσης του RealGroup με άλλους ομίλους ΜΜΕ είναι απολύτως ψευδείς και παντελώς ανυπόστατες».

«Κούρσα θανάτου 2» απόψε στο Star
Την περιπέτεια «Κούρσα θανάτου 2» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Λουκ Γκος, Σον Μπιν, Βινγκ Ρέιμς κ.α.

«Πελέ: Η ιστορία ενός θρύλου» στους κινηματογράφους
Γνωρίστε την ιστορία της απίστευτης ζωής του Πελέ, ενός παίκτη-σύμβολο μέσα από την κινηματογραφική βιογραφία του. Στον ομώνυμο ρόλο του βραζιλιάνου θρύλου ο Βίνσετ Ντ’ Ονόφριο.

«Frozen Planet The last frontier» στον ΣΚΑΪ
Αυτό το Σάββατο στις 20.00, ο ΣΚΑΪ σε συμπαραγωγή, BBC και Discovery, θα προβάλλει την επική σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει το προφίλ των πολικών περιοχών του πλανήτη.

Στην πρωινή ζώνη του Σαβ/κου η Ναταλία Γερμανού
Η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αρχίζει το προσεχές Σάββατο και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 9.50 το πρωί στο Epsilon. Την ομάδα της πλαισιώνουν η Χριστίνα Πολίτη, η Μαρία Ένεζλη, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Μανίκας. Στην επιμέλεια της εκπομπής ο Βασίλης Δρυμούσης.

«Ξαναδέστε τους»: Πρεμιέρα 3 Οκτωβρίου
Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη, το δίδυμο που σφράγισε την απογευματινή, τηλεοπτική ζώνη, επιστρέφουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 16:00 στον Alpha. Την παρέα τους συμπληρώνουν η Μαίρη Συνατσάκη και η Τζώρτζια Παναγή.

Επιστρέφει το «Deal» στον Alpha
Για την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί και η έναρξη του «Deal», με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, στον Alpha (18.00), όπου θα υποδέχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 22 παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι μπορούν να κερδίσουν μέχρι 60.000 ευρώ.

Η Μαριέττα Γιαννάκου στην ΕΡΤ1
Η πρώην υπουργός και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, είναι προσκεκλημένη στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Επτά» που παρουσιάζει η Βάλια Πετούρη και θα προβληθεί το Σάββατο στις 12:30.
Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x