Media

Media: Εβδομάδα Κυπέλλου

Όλες οι ειδήσεις από τον χώρο των Media.

Σέντρα στη 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα. Η δράση αρχίζει νωρίς και συγκεκριμένα στις 15.00 με τους αγώνες Αχαρναϊκός -ΠΑΣ Γιάννινα (OTE Sport 1 HD) και Πανθρακικός-Ολυμπιακός Βόλου (OTE Sport 2 HD). Ακολουθούν στις 17.15 τα Πανιώνιος-Ζάκυνθος (OTE Sport 1 HD), Λαμία-Ατρόμητος (OTE Sport 2 HD). Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 19.30 με την αναμέτρηση Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας (OTE Sport 1 HD).

Ωρα για Eurocup
Στο μπάσκετ, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Νίζνι στο Νόβγκοροντ για την 8η αγωνιστική του Eurocup. Τζάμπολ στις 18.30 με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 4 HD και ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94,6.

Ελλάδα – Ουγγαρία για το FINA League Ανδρών
Παρακολουθήστε απόψε στις 20:00 από το Novasports 3, την μετάδοση του αγώνα πόλο Ελλάδα - Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική του FINA World League Ανδρών.

Εμβόλιμη στη Γαλλία
Αν και εβδομάδα κυπέλλου στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, στη Γαλλία έχουν εμβόλιμη αγωνιστική (16η). Στις 20.00, η Ανζέρ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν (Novasports 2) και η Ναντ την Λιόν (22.00, Novasports 1).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα

«Στο Φιλέ» ο Κώστας Χριστοφιδέλης
Ο βολεϊμπολίστας της Κηφισιάς, Κώστας Χριστοφιδέλης είναι ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπή «Στο Φιλέ» που θα προβληθεί στις 19:00 στο Novasports 1 και Novasports 1 HD. Ο διεθνής ακραίος θα μιλήσει για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, για το πως βλέπει τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα κτλ.

Απεργούν οι δημοσιογράφοι αύριο
Τη συμμετοχή των δημοσιογράφων της χώρας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, αντιδρώντας στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις κατεδάφισης του ασφαλιστικού συστήματος, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Η απεργία όμως των δημοσιογράφων θα γίνει αύριο από τις 06.00 έως τις 06.00 της Πέμπτης, σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ.

Πρεμιέρα για τον «Barman»
Σε ένα διαφορετικό ρόλο αυτόν του «Barman» θα δούμε τον Αλέξη Γεωργούλη στη νέα εκπομπή του Alpha που κάνει απόψε πρεμιέρα στις 00.15. Στην πρώτη εκπομπή
ο Αλέξης Γεωργούλης υποδέχεται στο μπαρ το προ 13 χρόνων τηλεοπτικό «ταίρι» του. Καθισμένος πίσω από την μπάρα, σε μια φιλική και άκρως απρόβλεπτη κουβέντα, «εξομολογεί» την Βίκυ Σταυροπούλου. Τι θα δείξει το «ψυχογράφημα» της καλεσμένης; Από ποια «συστατικά» της προσωπικότητάς της θα ετοιμαστεί το κοκτέιλ της; Η συνέχεια επί της οθόνης…

«Cake» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η Τζένιφερ Άνιστον ενσαρκώνει ένα τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτούς που την έχουμε συνηθίσει, στην κοινωνική ταινία του Ντάνιελ Μπαρνζ «Cake», δίνοντας μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας της, καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Ά Γυναικείου Ρόλου. Η ταινία έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή απόψε στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Νέα σειρά μυστηρίου στο Star
Μία νέα σειρά μυστηρίου με τίτλο “GRIMM” κάνει απόψε στις 00.30 πρεμιέρα στο Star και θα προβάλλεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα από Τρίτη έως Πέμπτη. Πρωταγωνιστούν Ντέιβιντ Τζιουντόλι, Ράσελ Χόρνσμπι, Σάιλας Γουέιρ Μίτσελ, Σάσα Ρόιζ κ.α.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x