Media

Media: «Ερυθρόλευκο» το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα έχει η αθλητική δράση της Πέμπτης. Ενημερωθείτε αναλυτικά από τη στήλη media.

Στον Ολυμπιακό ανήκει το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας, αφού αγωνίζεται τόσο στο μπάσκετ, όσο και το ποδόσφαιρο.

Πρώτος χρονικά παίζει ο μπασκετικός. Στις 18.00 κοντράρεται με την Ούνιξ στο Καζάν για την 21η αγωνιστική της Euroleague και παρά τις απουσίες των Σπανούλη, Γιανγκ, Λοτζέσκι αλλά με πείσμα θα παλέψει για μια ακόμα εκτός έδρας νίκη. Το παιχνίδι θα έχει ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του, Νίκου Ζέρβα, και τηλεοπτική από την ΕΡΤ2.

Στις 19.30, τη σκυτάλη παίρνουν οι «ερυθρόλευκοι» του ποδοσφαίρου, όταν και υποδέχονται τον Άρη στο Καραϊσκάκη, σε αγώνα ρεβάνς για την 3 η φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μπέντο μετά το 1-1 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα έχει προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική από το Cosmote Sport 1HD.

Τα άλλα ματς της ημέρας στην Euroleague
Οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις: Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19.45, Novasports 3HD), Ζάλγκιρις – Μπαρτσελόνα (20.00, Novasports 4HD), Μπάμπεργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.00, Novasports 2HD) και Αρμάνι Μιλάνο – Νταρουσάφακα (21.45, Novasports 3HD).

Copa del Ray και πορτογαλικό πρωτάθλημα
Στον διεθνή χώρο στο ποδόσφαιρο ξεχωρίζει ο 2ος ημιτελικός του Copa del Ray ανάμεσα σε Θέλτα και Αλαβές στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Σέντρα στο «Μπαλαϊδος» στις 22.00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3. Δράση έχουμε και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τον αγώνα Ρίο Αβε-Μπράγκα (23:00) να μεταδίδεται από το Novasports1HD. Νωρίτερα στις 21.00 διεξάγεται ο 2ος ημιτελικός του Κόπα Άφρικα Καμερούν-Γκάνα, χωρίς, όπως είναι γνωστό, τηλεοπτική κάλυψη.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Σταθερά υψηλή η τηλεθέαση του «Voice» λίγο πριν τα lives
Για ακόμα ένα βράδυ το «Voice» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Συγκεκριμένα το δεύτερο επεισόδιο των knock outs άγγιξε το 27,6% στο γενικό σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό έφτασε στο 43,5% -το παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 1.327.077 τηλεθεατές! Τέλος, στις γυναίκες ηλικίας 15-24 άγγιξε το εντυπωσιακό 61,4%. Απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο αυτής της φάσης.

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2night Show»
Κατερίνα Λέχου, Γρηγόρης Λέων, Γιάννης Αϊβάζης & Μπουράκ Χακί καθώς και ο Γιώργος Τίρρης με σύνδεση Skype θα βρεθούν στα πλατό του «The 2night Show» Στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

«Ο δικαστής» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Στις 22.00 το Star θα δείξει σε Α’ τηλεοπτική προβολή την κοινωνική ταινία «Ο δικαστής». Πρωταγωνιστούν Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο κ.α.

Η 70η τελετή απονομής των Βραβείων BAFTA στη Nova
Ο προάγγελος των Όσκαρ, τα «ΕΕ British Academy Film Awards» (BAFTA) βραβεία θα μεταδοθούν ζωντανά από τα Novacinema1HD & NovastarsHD. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 23.00 απευθείας από την Αγγλία.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x