Media

Media: Γαλατασαράι-Ολυμπιακός, Ελλάδα-Βοσνία και η δράση του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Το αθλητικό ενδιαφέρον της ημέρας στρέφεται στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γαλατασαράι για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Τζάμπολ στις 19.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του σταθμού Νίκου Ζέρβα και τηλεοπτικά από το Novasports2HD. Τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας θα καλυφθούν ως εξής: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης (19:30) από το Novasports 3 και Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε (22:00) από το Novasports 1.

Από το Novasports1HD το ντέρμπι του πόλο
Νωρίτερα στις 18:00,το Novasports1HD θα μεταδώσει ζωντανά από το «Π. Καπαγέρωφ» το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της A1 πόλο Ανδρών, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Από τον ΟΤΕTV τα προκριματικά
Στο ποδόσφαιρο, σήμερα ανοίγει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που θα καλυφθούν από τα κανάλια του OTETV. Αναλυτικά οι αποψινές μεταδόσεις: Αρμενία - Μαυροβούνιο(19:00, OTE Sport 1 HD), Μάλτα - Σλοβενία (21:45,OTE Sport 8 HD),Ρουμανία – Πολωνία (21:45,OTE Sport 7 HD),Τσεχία – Νορβηγία (21:45,OTE Sport 6 HD), Σαν Μαρίνο – Γερμανία (21:45,OTE Sport 3 HD), Αγγλία - Σκωτία (21:45, OTE Sport 2 HD) και Γαλλία - Σουηδία (21:45,OTE Sport 1 HD).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Ιωαννίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ1
Στις 22:10 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Euroleague Show» θα φιλοξενήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη για να σχολιάσει την αναμέτρηση «Γαλατάσαραϊ – Ολυμπιακός», καθώς και την μέχρι τώρα εικόνα της διοργάνωσης.

Ελλάδα –Βοσνία ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Την Κυριακή η Ελλάδα αγωνίζεται κόντρα στη Βοσνία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει όπως πάντα το «παρών». Σέντρα στις 21.45 σε περιγραφή Γιώργου Χελάκη και σχόλιο Νίκου Κατσαρού. Στο ρεπορτάζ θα βρίσκονται οι Σωτήρης Ταμπάκος, Γιώργος Τσανάκας. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί διπλά και από τον ΣΚΑΪ και από τον OTE Sport 1HD. Την ίδια ώρα στον όμιλο της Εθνικής μας (21.45) το Βέλγιο υποδέχεται την Εσθονία (OTE Sport 2HD).

Οι υπόλοιποι αγώνες των προκριματικών
Βέβαια αγώνες για τα προκριματικά θα έχουμε και τις δύο ημέρες του Σαββατοκύριακου. To Σάββατο θα μεταδοθούν τα: Γεωργία – Μολδαβία(19:00,OTE Sport 8 HD),Τουρκία – Κόσοβο (19:00,OTE Sport 3 HD), Κροατία - Ισλανδία (19:00,OTE Sport 1 HD),Ουκρανία - Φινλανδία (21:45,OTE Sport 7 HD),Αλβανία – Ισραήλ(21:45,OTE Sport 3 HD), Λίχτενσταϊν - Ιταλία (21:45,OTE Sport 2 HD) και Ουαλία - Σερβία ( 21:45,OTE Sport 1 HD).

Και την Κυριακή τα: Βουλγαρία - Λευκορωσία (19:00,OTE Sport 8 HD), Ελβετία - Νήσοι Φαρόε(19:00,OTE Sport 3 HD),Λουξεμβούργο - Ολλανδία (19:00,OTE Sport 2 HD),Κύπρος – Γιβραλτάρ (19:00,OTE Sport 1 HD) και Πορτογαλία – Λετονία(21:45,OTE Sport 3 HD).

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την Α1 Μπάσκετ
Το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής και ο αγώνα των «δικεφάλων» το Σάββατο ξεχωρίζει. Τζάμπολ στην Πυλαία στις 20.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD. Νωρίτερα στις 17:00 το Novasports2HD θα έχει σε παράλληλη μετάδοση τους αγώνες Προμηθέας Πατρών - Λαύριο DHI, Κόροιβος Αμαλιάδας - Άρης, Δόξα Λευκάδας – Κύμη Seajets και Ρέθυμνο Cretan Kings – Τρίκαλα BC Aries.

Οι «αιώνιοι» παίζουν και οι δύο την Κυριακή. Στις 17.00, ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον Κολοσσός H Hotels(Novasports2HD) και στις 18.00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας (Novasports2HD)

Το ντέρμπι του βόλεϊ Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Αύριο στις 18.00 το Novasports1HD θα καλύψει ζωντανά το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Volley League.

Στέψη στη Formula 1 ή αναβολή;
Mε νίκη στο προτελευταίο Grand Prix που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Βραζιλία ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα στην Formula 1. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18.00 και θα έχει διπλή τηλεοπτική κάλυψη τόσο από την ΕΡΤ2 όσο και από τον OTE Sport 7 HD, το οποίο από τις 16.00 θα έχει pre game εκπομπή «Grand Prix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, όπου μεταξύ άλλων θα υπάρχουν αποκλειστικές δηλώσεις του θρύλου του WRC και του Rallycross, Πέτερ Σόλμπεργκ.

Κατέληξαν στη συγκρότηση ΕΣΡ
Στη συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ που θα κληθεί να διενεργήσει τους διαγωνισμούς για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, αλλά και να εποπτεύσει το νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο κατέληξε χθες η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Για να καταλήξουν στην πολυαναμενόμενη συμφωνία προηγήθηκε η δέσμευση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, για την εγκατάλειψη του κυβερνητικού σχεδίου των τεσσάρων αδειών αλλά και την αποδοχή του προτεινόμενου από τη Ν.Δ. πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, Αθανάσιου Κουτρομάνου, για την προεδρία της αρχής. Από εκεί και πέρα, Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Ροδόλφος Μορώνης και μέλη οι: Πόπη Διαμαντάκου, Βασίλης Καραποστόλης, Νίκος Κιάος, Λίλιαν Μήτρου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γεώργιος Πλειός και Γεώργιος Σαριδάκης.

Αφιέρωμα στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Με αφιέρωμα στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου επιστρέφει αύριο στον Alpha (22.00) για 13η χρονιά, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Στην παρέα τους θα βρεθούν μεταξύ άλλων και οι Γιώτα Νέγκα, Μπάμπης Στόκας και Θέμης Καραμουρατίδης.

«Happy Traveller» στην Πορτογαλία
Στο παραμυθένιο Πόρτο συνεχίζει το ταξίδι στην Πορτογαλία το αυριανό επεισόδιο του «Happy Traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα (18.00, ΣΚΑΪ).

Πρεμιέρα για το «Lucky Room»
Το «οικογενειακό» τηλεπαιχνίδι «Lucky Room», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 20.00 στον ANT1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι ταινίες της Κυριακής
Τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν με την Κέιτ Μπλάντσετ στον ομώνυμο ρόλο και τον Άλεκ Μπάλντουιν θα δείξει την Κυριακή στις 21.00 το OTE Cinema 1HD. Την ίδια ώρα ο Alpha έχει προγραμματίσει την περιπέτεια φαντασίας «Οι εκδικητές» με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς και Σκάρλετ Γιόχασνσον. Και το Novacinema1HD επέλεξε περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Στις 22.00 θα προβάλλει την ταινία «The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος 2» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόρενς.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x