Media

Media: Για μια θέση στους «8» Ατρόμητος και Πλατανιάς

Ειδήσεις από τον χώρο των media

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεκδικήσουν σήμερα στις 19.30 Ατρόμητος και Πλατανιάς που αναμετρώνται για 3η φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Παύλου Κουστέρη και τηλεοπτικά από το ΟΤΕ Sport 3.

Στη μάχη του Eurocup ΠΑΟΚ και Άρης
Την πρώτη του νίκη για την φάση των «32» του Eurocup διεκδικεί σήμερα στην έδρα του ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται στις 19:00 τη γαλλική Λιμόζ. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική από το Novasports 2. Στις 21.00 ο Άρης που αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Αρμάνι θέλει να πετύχει την 2η νίκη του για τον 10ο όμιλο του Eurocup. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα την Ουγγαρία στον 2ο αγώνα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Ο αγώνας θα ξεκινήσεις τις 16.45 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Εμβόλιμη αγωνιστική για την Premier League
Η «μάχη» για την κορυφή της Barclays Premier League συνεχίζεται και η 21η εμβόλιμη αγωνιστική αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Απόψε στις 21.45 (OTE SPORT 1HD) η Νιούκαστλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους -η Νιούκαστλ προκειμένου να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Έρχονται οι «Ιστορίες» απόψε στον ΣΚΑΪ
Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 23.15 η νέα ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ιστορίες» με τους Αλέξη Παπαχελά, Παύλο Τσίμα και Σία Κοσιώνη και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα. Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βασίλης Λεβέντης αποτελούν τις πρώτες «Ιστορίες». Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μιλά για όλα στον Αλέξη Παπαχελά, ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει το πρώτο του πολιτικό στίγμα στον Παύλο Τσίμα και τέλος το πολιτικό φαινόμενο Βασίλης Λεβέντης αυτο-αποκαλύπτεται, σε μια διαφορετική συνάντηση με τη Σία Κοσιώνη.

Νέα ξένη σειρά την ΕΡΤ2
Μία ξένη βραβευμένη πολιτική-δραματική σειρά με τίτλο «Boss» ξεκινά απόψε στις 21.50 στην ΕΡΤ2 με τον πρώτο κύκλο επεισοδίων να ολοκληρώνεται σε 18 ωριαία επεισόδια. Τον «πιλότο» της σειράς έχει σκηνοθετήσει ο Γκας Βαν Σαντ, ενώ έχει αποσπάσει Χρυσή Σφαίρα για τον Α΄ ανδρικό ρόλο (Κέλσεϊ Γκράμερ). Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21.50.


«Ανατροπή» με φόντο τις εξελίξεις στη ΝΔ

Το νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στην Ελλάδα μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ θα συζητηθεί απόψε στην εκπομπή «Ανατροπή», με τον Γιάννη Πρετεντέρη στις 23.55 στο MEGA. Καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως και Έλενα Ράπτη, ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος. Τις εξελίξεις σχολιάζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Barman» με Βαλλιανάτο και Μπακλέση
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και η Λίλα Μπακλέση είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή «Barman» που θα μεταδοθεί στις 00.30 στον Alpha. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση, κάνει αναδρομή στα παιδικά και φοιτητικά του χρόνια, εκμυστηρεύεται τη σχέση του με τους γονείς του και θυμάται πολυτάραχους έρωτες, ενώ η ηθοποιός εξηγεί πώς την κέρδισε η υποκριτική, ενώ αρχικά σπούδασε μηχανικός υπολογιστών.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Πανούτσου, Τασία Μπαλικούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x