Media

Media: Για τη νίκη κόντρα στη Λοκομοτίβ ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις από τον χώρο των Media

Στο παγωμένο Κράσνονταρ της Ρωσίας φιλοξενείται σήμερα στις 19.00 ο Παναθηναϊκός από την Λοκομοτίβ Κουμπάν με στόχο τη νίκη για την 4η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του σταθμού και της εφημερίδας «Πράσινη» Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

«GRAVITY» σε Α΄ τηλεοπτική προβολή
Την ταινία επιστημονικής φαντασίας «GRAVITY» θα δείξει απόψε σε Α’ τηλεοπτική προβολή στις 21.45 το Star. Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Σάντρα Μπούλοκ και Τζορτζ Κλούνεϊ πρωταγωνιστούν σε ένα αγωνιώδες θρίλερ, που μεταφέρει τους θεατές στο άπειρο βασίλειο του σύμπαντος.


Η Ντέπυ Γκολεμά καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Στο αποψινό «Τhe 2night Show», η Ντέπυ Γκολεμά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια ανατρεπτική συνέντευξη, λύνουν τις διαφορές τους στον τηλεοπτικό αέρα και κάνουν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που θα συζητηθεί. Επίσης καλεσμένοι στην εκπομπή θα βρεθούν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Stan αλλά κι η Όλγα Φαρμάκη. Απόψε στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

«60’ Ελλάδα»: Οδοιπορικό στο Άργος Ορεστικό
Το 8ο οδοιπορικό του Νίκου Μάνεση οδηγεί στο Άργος Ορεστικό, στο Νομό Καστοριάς. Άργος Ορεστικό και Νεστόριο… Μια περιοχή στην οποία δεσπόζει ο ποταμός Αλιάκμονας. Η εκπομπή «60’ Ελλάδα»: άδραξε την ευκαιρία και με στρατιωτικό τζιπ μπήκε στο ποτάμι. Εντυπωσιακές εικόνες με το Νίκο Μάνεση να γίνεται… αμφίβιος! Η συνέχεια απόψε στις 23.50 στον Alpha.


Νέα σειρά στην ΕΡΤ3

Μία νέα σειρά εντάσσεται από αύριο στο πρόγραμμα της ΕΡΤ3. Πρόκειται για το «White Heat» και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 23.00. Μια βρετανική δραματική σειρά 6 ωριαίων επεισοδίων που εστιάζει την ιστορία μιας παρέας φοιτητών στο Λονδίνο από την πρώτη τους συνάντηση το 1965 έως σήμερα.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» vs «Το σόι σου»
Δείτε αύριο στις 21:50 (Alpha), το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» με τον Χρήστο Φερεντίνο να αναστατώνει την prime time με μία αναμέτρηση άκρως… οικογενειακή. Η ομάδα του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» βρίσκεται απέναντι στο «Σόι σου». Τα δύο επιτυχημένα σίριαλ του Alpha διασταυρώνουν το χιούμορ τους σε μία εκπομπή με ανατροπές, έξυπνες ατάκες και ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Νέα υβριδική πλατφόρμα από τον ΟΤΕ TV
Τη νέα υβριδική τηλεοπτική πλατφόρμα φέρνει πρώτος στην Ελλάδα ο OTE TV, προσφέροντας στους συνδρομητές του συνδυαστικά τα οφέλη από την δορυφορική και την IPTV υπηρεσία, όπως η διαδραστικότητα, η προσωποποιημένη τηλεθέαση και το υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο. Έτσι οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν
την υπηρεσία OTE Cinema on Demand για την ενοικίαση ταινιών σε πρώτη προβολή, την υπηρεσία OTE REPLAY TV ώστε να γυρίζουν τον χρόνο πίσω έως 48 ώρες και να παρακολουθούν επιλεγμένα προγράμματα ετεροχρονισμένα και θα μπορούν να κάνουν εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, ο οποίος θα συνδέεται στον αποκωδικοποιητή τους. Η διάθεση του νέου υβριδικού αποκωδικοποιητή αρχίζει την 1η Φεβρουαρίου.

Νέα μέρα για το «Ταμάμ»
Επιστρέφει αύριο με νέα επεισόδια και σε νέα μέρα το αγαπημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Ταμάμ» που θα προβάλλεται πλέον κάθε Παρασκευή στις 22.15 και υπόσχεται νέες ανατροπές και δοκιμασίες.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x