Media

Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας 6 βαθμούς, προελαύνει μαζί με την Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου, έχοντας πετύχει δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες με Άρσεναλ και Ντιναμό. Με σύμμαχο τους οπαδούς τους, οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό ‘παρών’ στο απόψε στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με νίκη θα βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 21.45, ζωντανά και σε high definition από το OTE SPORT 2HD και την ΕΡΤ1.

Pre Game στην ΕΡΤ1
Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο και του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος, είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της εκπομπής ‘Champions ΕΡΤ’ στις 21.00 λίγο πριν την έναρξη τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τα υπόλοιπα σημερινά ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ
Εκτός από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες παρουσιάζει και ο άλλος αγώνας
του ομίλου, Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ (21.45, OTE SPORT 3HD). Καθοριστική αναμένεται η 4η αγωνιστική και για τον 5ο όμιλο με την Ρόμα να παίζει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στην Λεβερκούζεν (21.45, OTE SPORT 5HD), ενώ για τον ίδιο όμιλο η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (21.45, OTE SPORT 4HD). Τσέλσι και Ντιναμό Κιέβου ολοκληρώνουν το πάζλ των live αγώνων της εβδομάδας (21.45, OTE SPORT 7HD).

Οι ελληνικές μάχες στο Eurocup
Για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Eurocup ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται σήμερα στις 16.00 από την Αβτόντορ Σαράτοβ στη Ρωσία (Novasports 2), o Άρης στις 19.00 φιλοξενεί στο Αλεξάνδρειο τη Στεάουα Βουκουρεστίου σε αγώνα που θα μεταδώσει ζωντανά η ΕΡΤ3, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ υποδέχεται στο Κλειστό του ΟΑΚΑ την Χάποελ Ιερουσαλήμ (ΟΤΕ Sports 4).

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

«Αυτοψία» στα πετρέλαια της Καβάλας
Με αυτόπτη μάρτυρα την κάμερα και πρωταγωνιστή το ρεπορτάζ, η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφουν απόψε τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του Alpha. Τέσσερα με πέντε εκατομμύρια βαρέλια «μαύρου χρυσού» περιμένουν οι υπεύθυνοι του πλωτού γεωτρύπανου το οποίο απέχει μόλις λίγα μέτρα από το νέο κοίτασμα ανοιχτά του Κόλπου της Καβάλας.
Η κάμερα της εκπομπής και ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέπτονται την περιοχή του Πρίνου και καταγράφουν, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, τις εργασίες που γίνονται, 24ωρες το 24ωρο, για την εξόρυξη πετρελαίου.

«Απρόσκλητος επισκέπτης»
Μην χάσετε απόψε στις 22.00 στο Star την περιπέτεια «Απρόσκλητος επισκέπτης» σε Α’ τηλεοπτική προβολή με τους Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο, Γουινόνα Ράιντερ, Κέιτ Μπόσγουορθ κ.α. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σαρώνει η ‘Starland’
Tην πρώτη θέση σε τηλεθέαση και τον Οκτώβριο με μέσο όρο 42% στο παιδικό κοινό και με διαφορά άνω των 25 μονάδων από το 2o κανάλι κατέκτησε η αγαπημένη ζώνη των παιδιών στο Star. Μάλιστα, από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 12:00 έρχονται «οι Περιπέτειες του γάτου Σπιρουνάτου» για να καθηλώσουν μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο «Κάτω Παρτάλι»
Μόνιμη κάτοικος στο ‘Κάτω Παρτάλι’ σκοπεύει να γίνει η Ζέτα Μακρυπούλια που επιστρέφει στο Mega. Όπως αποκάλυψε σήμερα η Ντορέτα Παπαδημητρίου μέσα από την εκπομπή της «Καλημερούδια» η γνωστή ηθοποιός-παρουσιάστρια θα συμμετέχει στον 3ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς και μάλιστα η συνεργασία τους θα είναι αποκλειστική.

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης επικεφαλής στο γραφείο του Κοντονή
Ο δημοσιογράφος Ιάκωβος Φιλιππούσης που έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, ανέλαβε από χθες επικεφαλής στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x