Media

Media: Η αγωνιστική δράση του διημέρου

Ενημερωθείτε για την αθλητική δράση (και όχι μόνο) του διημέρου μέσω της στήλης media.

Η αγωνιστική δράση του διημέρου...

Η πρεμιέρα των play offs της SuperLeague
Με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής ανοίγει την Κυριακή η αυλαία των play offs της Super League. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να ακούστε πρώτοι την εξέλιξη των κρίσιμων αγώνων.

Η αρχή είναι στις 18:15 όπου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Στην περιγραφή του αγώνα για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 θα είναι ο Μάκης Διόγος και ο Διονύσης Δεσύλλας με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports2HD.

Η συνέχεια είναι στις 20:30 με το ντέρμπι των «Δικεφάλων» στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που συναντώνται ξανά λίγες μέρες μετά τον Τελικό του Κυπέλλου. Στην περιγραφή του αγώνα ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ενώ τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Novasports1HD.

Οι ημιτελικοί της Basket League
Με τα δεύτερα παιχνίδια της σειράς συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο η ημιτελική φάση της Stoiximan.gr Basket League. Το Σάββατο στις 17.00

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε αγώνα που θα μεταδώσει το Novasports 2HD, ενώ την Κυριακή την ίδια ώρα η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό σε μία αναμέτρηση που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 4HD.

Η τηλεοπτική κάλυψη της 30ης αγωνιστικής της Football League
Από την ΕΡΤ3 θα καλυφθούν τηλεοπτικά τα ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Football League. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο στις 17.00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΟΦΗ- Άρης και την Κυριακή την ίδια ώρα η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης. Ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο Παπαστράτειο η στέψη της Α1 πόλο γυναικών
Το πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη θα κριθεί αύριο στις 20.00 στο Παπαστράτειο στον πέμπτο και τελευταίο μεταξύ τους αγώνα. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Νovasports 1HD.

Νέα 48ωρη απεργία στον ΠΗΓΑΣΟ
Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στον ΠΗΓΑΣΟ όπου οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι 5 μήνες, μετά την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης κατά την οποία αποφάσισαν την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας, από σήμερα έως την προσεχή Κυριακή σε όλα τα Μέσα του ομίλου.

«Happy Traveller» στην Ισπανία
Στη Μαδρίτη θα περιηγηθεί η κάμερα της εκπομπής «Happy Traveller» και ο Ευτύχης Μπλέτσας αυτό το Σάββατο στις 18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Turbo» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Για τους μικρούς μας φίλους, το Σάββατο στις 21.00 το Star θα προβάλλει σε μεταγλώττιση την ταινία κινουμένων σχεδίων «Turbo» σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Το Σάββατο ο τελικός της Eurovision
Σε απευθείας σύνδεση με το Κίεβο της Ουκρανίας η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει το Σάββατο στις 22:00 τον Τελικό της φετινής Eurovision με τη συμμετοχή 26 χωρών μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος. Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Γεωργίου στον Alpha
Στο δυναμικό του Alpha ανήκει από σήμερα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου. Όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή «Happy Day», υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια για νέα καθημερινή σειρά αλλά και για μία μαύρη κωμωδία.

Νέο επεισόδιο Survivor την Κυριακή
Μετά την αποχώρηση της Λάουρας από το παιχνίδι, την Κυριακή στις 21.00 ένα νέο επεισόδιο “Survivor” έρχεται στον ΣΚΑΪ με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού.

«Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και ο Κυριάκος Θωμαϊδης φέρνει στο φως όσα κρύβονται πίσω από το νέο σκηνικό διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο έλεγχος της διαιτησίας, οι εκλογές στην ΕΠΟ, η χειραγώγηση της βίας, οι συγκρούσεις στο παρασκήνιο. Την Δευτέρα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x