Media

Media: Η αθλητική δράση της ημέρας και το αφιέρωμα της ΕΡΤ στην «Κιβωτό του κόσμου»

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στη 2η θέση της βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στον αγώνα που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική της Basket League.

Για νίκη – θέαμα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας
Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στη 2η θέση της βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 19.00 τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα Πάτρας στον αγώνα που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική της Basket League. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Αυλαία για την 12η αγωνιστική της Super League
Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών μετά τη θριαμβευτική του νίκη επί της Φιορεντίνα θέλει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στον αγώνα που ολοκληρώνει την 12η αγωνιστική της Super League. Σέντρα στις 19.30 σε ραδιοφωνική περιγραφή του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και τηλεοπτικά από το Novasports1HD.

Δεσπόζει το Ιντερ –Φιορεντίνα στην Ευρώπη
Για την Serie A, η Ιντερ φιλοξενεί απόψε στις 22.00 στο «Μεάτσα» την Φιορεντίνα, ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το
COSMOTE Sport 2 HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της μέρας

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του ΕΣΡ
Παρουσία του προέδρου της Βουλής και του υπουργού ψηφιακής πολιτικής πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των 9 νέων μελών του ΕΣΡ. Ο Νίκος Βούτσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συγκρότηση του συμβουλίου, ενώ ο Νίκος Παππάς δήλωσε πως το ΕΣΡ πρέπει να είναι το άγρυπνο μάτι της δημοκρατίας προκειμένου να μη διασύρεται η χώρα σαν η μόνη που δεν ολοκλήρωσε την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών στην Ευρώπη. Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του ΕΣΡ, Αθανάσιος Κουτρομάνος, επισήμανε πως ρόλος του συμβουλίου είναι η επίλυση ζητημάτων που χρονίζουν με ρυθμίσεις που θα έχουν ισχύ και στο μέλλον.

Αφιέρωμα της ΕΡΤ στην «Κιβωτό του κόσμου»
Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για την ενίσχυση του έργου του οργανισμού «Κιβωτός του κόσμου» διοργανώνει σήμερα η ΕΡΤ1 σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές με ειδικούς προσκεκλημένους στο στούντιο, αλλά και ρεπορτάζ από την Αθήνα και όλη την Ελλάδα για τις κατά τόπους δράσεις της οργάνωσης. Ο τηλεμαραθώνιος θα κορυφωθεί στις 22.00 με τρίωρη ειδική εκπομπή όπου μεταξύ των καλεσμένων το ‘παρών’ θα δώσουν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" (00.15) με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, εντοπίζει το "κλειδί" της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποκαλύπτει 5 ηχητικά ντοκουμέντα της ΕΥΠ που εκθέτουν τη FIFA.

Η ταινία της ημέρας
Την ρομαντική κομεντί «Ένα Καλοκαίρι» με τους βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς Μάθιου Μακόναχι και Ρις Γουίδερσπουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Village Cinema HD.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x